www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στην τελική φάση η συντήρηση του δημοτικού σταδίου Αγίου Νικολάου

Τελική επιθεώρηση πραγματοποίησε ομάδα από το Δήμο με επικεφαλής το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, αποτελούμενη από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τα αθλητικά κ. Γεώργιο Ξένο, τον προπονητή του Α.Ο.Λ. κ. Λεφτέρη Ραφαϊλάκη και εκπρόσωπους της υπηρεσίας πρασίνου, της τεχνικής υπηρεσίας και του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου.
Τα έργα εξελίσσονται ομαλά και βρίσκονται στην τελική φάση. Εκτιμήθηκε ότι έχει γίνει μια μεγάλη και σημαντική παρέμβαση σε όλο το γήπεδο, το χόρτο είναι σε καλή κατάσταση και βελτιώνεται συνεχώς.

 Έχουν γίνει παρεμβάσεις στα αποδυτήρια, στην είσοδο, στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σε άλλες υποδομές του γηπέδου.

Έχουν βαφτεί αρκετά σημεία, έχει μονωθεί η ταράτσα, λειτουργούν τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά συστήματα και γενικώς το γήπεδο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση σε σχέση με πριν την εκτεταμένη αυτή ανανέωση.

Η βασική παρέμβαση, ο χλοοτάπητας, έχει αλλάξει την συνολική όψη του γηπέδου και πλέον μπορούμε να μιλούμε για ένα καλό γήπεδο στο οποίο μπορούν να διεξαχθούν αγώνες μεγάλης κατηγορίας.

Ο εργολάβος, κ. Ντιγκάκης ο οποίος ήταν παρόν, διαβεβαίωσε ότι οι αγώνες μπορούν να διεξαχθούν κανονικά, ενώ θα γίνουν βελτιώσεις και θα διορθωθούν τυχόν ατέλειες και μετά τους αγώνες της 27ης Οκτωβρίου.

 Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου