www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

"Το πάρκο το άφησαν στην τύχη του.."video

«Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που φτιάξαμε το 2001, έμεινε εκεί τελείωσε εκεί, οι επόμενες δημοτικές αρχές δεν έκαναν τίποτα για να το αξιοποιήσουν για τον σκοπό που κατασκευάστηκε. 
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οχήματα που τότε είχαμε προμηθευτεί παραμένουν στις αποθήκες του Δήμου.» είπε σχολιάζοντας ερώτηση για την κατάσταση που σήμερα βρίσκεται ο συγκεκριμένο χώρος  δίπλα από το νοσοκομείο της πόλης του Αγίου Νικολάου ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός.  

Στα πλάνα της νέας Δημοτικής αρχής σύμφωνα με τον ίδιο είναι αν γίνουν δράσεις ώστε να μπορέσει το κυκλοφοριακό πάρκο να παίξει τον ρόλο για το οποίο δημιουργήθηκε. 

¨Μπορεί να είναι ένα όμορφο πάρκο στο κέντρο της πόλης, όμως έχει δημιουργηθεί ώστε να παίξει και τον ρόλο της ενίσχυσης στους μικρούς φίλους μας της καλύτερης αίσθησης των δρόμων.


 Η επαφή με τα σήματα, τις διαβάσεις και την σωστή κυκλοφορία μόνο καλό μπορεί να επιφέρει στις μικρές ηλικίες που τώρα αποδέχονται τα πρώτα και σημαντικότερα ερεθίσματα τους.» είπε ο κ. Ζερβός χωρίς όμως να διευκρινίσει χρονικά πότε θα υλοποιηθεί αυτή πρωτοβουλία.


ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου