www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

"Διερωτώμαι πως παρέλαβε ο Δήμος αυτά τα έργα;"

Η Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες Επαρχίας Μεραμβέλλου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Νικόλαου διοργάνωσαν την δράση 
«...περπατώντας στην πόλη μας για να ανακαλύψουμε μαζί τα μεγάλα και μικρά εμπόδια που συναντάνε οι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων στον Άγιο Νικόλαο» καθώς «...η γνώση του προβλήματος στην πράξη είναι η μισή του λύση».

«Αυτό που διαπιστώσαμε, είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ Μεραμπέλλου κ. Γιώργος Μαυροφόρος, και το γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες, είναι ότι σε όλα τα πεζοδρόμια θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις και ανακατασκευές καθώς όλες οι ράμπες τους έχουν ένα "τακούνι" 4-5 εκατοστών το οποίο καθιστά προβληματική έως απαγορευτική την χρήση τους από ΑμεΑ. 


Μας λένε ότι η πόλη μας είναι κατάλληλη για άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά δεν είναι έτσι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουρισμό ΑΜεΑ! Διερωτώμαι πως παρέλαβε ο Δήμος αυτά τα έργα! Τι μελέτες έγιναν;» σχολιάζει εξοργισμένος ο κ. Μαυροφόρος.


Ένα άλλο πρόβλημα το οποίο θίγει ο πρόεδρος των ΑΜεΑ και για το οποίο θα πρέπει να βρεθεί λύση αφορά της καταλήψεις πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα αλλά και αυτοκίνητα.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου