www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Η Ειρήνη Γκερεδάκη πρόεδρος των εργαζωμένων στα επιμελητήρια της Κρήτης

Η διευθύντρια του Επιμελητηρίου Λασιθίου Ειρήνη Γκερεδάκη είναι η νέα πρόεδρος στον σύλλογο των υπαλλήλων στα επιμελητήρια της Κρήτης μετά τις εκλογές που έγιναν στις αρχές του μήνα και την συγκρότηση του Δ.Σ που έγινε πρόσφατα. 


Τα υπόλοιπα μέλη είναι, Βαρδής Νικολιδάκης Αντιπρόεδρος
Αικατερίνη Τζανάκη Γεν. Γραμματέας, Παρασκευή Γαγάνη Ταμίας, Ειρήνη Βελιβασάκη, Άρης Βεμογιάννης και Μιχάλης Λυδάκης Μέλη.

Την περίοδο που διανύουμε με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να έχουν υποστεί πολλά τόσο σε μειώσεις μισθών όσο και επιδομάτων μαζί τους και οι εργαζόμενοι στα επιμελητήρια έχουν υποστεί τα ίδια ακριβώς.

«Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για τα Επιμελητήρια όλης της χώρας , ο Σύλλογος ενωμένος θα αντιμετωπίσει με αισιοδοξία και σοβαρότητα όλα τα προβλήματα που θα ανακύψουν. Πάντα υπεύθυνα και πάντα ανταποκρινόμενοι στο καθήκον, οι Επιμελητηριακοί υπάλληλοι συνέβαλαν στην τήρηση των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας σε μια πολύ κρίσιμη οικονομική περίοδο, υλοποίησαν και υλοποιούν με επιτυχία το Γενικό Εμπορικό Μητρώο και την Υπηρεσία μιας Στάσης, έχουν συνδράμει τα μέγιστα στην μείωση της γραφειοκρατίας και καλλιεργούν το αίσθημα της εμπιστοσύνης στην σχέση κράτους ­πολίτη.» αναφέρουν στην πρώτη τους ανακοίνωση μετά την σύνθεση του νέου τους Δ.Σ.

 «Ο Σύλλογός μας θα στηρίξει και θα προωθήσει όχι μόνο τα συνδικαλιστικά προβλήματα αλλά θα προσπαθήσει να αναδείξει θέματα που αφορούν ολόκληρη την Επιμελητηριακή Οικογένεια. Έχουμε κοινούς στόχους, που δεν είναι άλλοι από την ανάπτυξη του Επιμελητηριακού θεσμού, την παροχή υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του πολίτη. 

Πάντα προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμασταν και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια και ευθύνη.» τονίζουν ακόμα και καταλήγουν, «Τα Επιμελητήρια επιβάλλεται να στηριχθούν , να εκσυγχρονιστούν και να αναβαθμιστούν , ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν το θεσμικό τους ρόλο, ως μοχλός ανάπτυξης και προσφοράς στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.» 

Η νέα πρόεδρος δε μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ σε κλίμα ενωτικό εύχεται στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή θητεία και σε όλους τους συναδέλφους δύναμη
στην εργασία τους ,σωματική και ψυχική.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου