www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Άμεσα να αποκατασταθούν οι ζημιές στο λιμάνι

O πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου Γιάννης Κοκκίνης έκανε βόλτα στο παραλιακό μέτωπο με την αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών Αφροδίτη Βαρκαράκη και την τεχνική σύμβουλο του Δημάρχου Ίριδα Περουλιού - Σεργάκη.

Στην παλιά τουριστική αστυνομία, στην Λίμνη αποφάσισαν ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τεχνική μελέτη συντήρησης και αποκατάστασης των ζημιών που είναι πολλές και η αίθουσα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προσφέρεται για πολλές χρήσεις, όπως είναι η τέλεση γάμων.


Μελέτη αποκατάσταση θα γίνει και για το παλιό Λιμενικό Ταμείο (Νταούλα). Η αίθουσα αυτή θα μπορούσε να καλύψει τις ηλεκτρονικές πληροφορίες του Δήμου στους επισκέπτες.


Το τρίτο σημείο που επισκέφτηκαν ήταν το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου στο Λιμάνι, το οποίο είναι ιδιοκτησία του Λιμενικού Ταμείου. Λόγω της θάλασσας υπάρχουν μεγάλες διαβρώσεις ειδικά στην ταράτσα. Πρότασή μας, είπε ο κ. Κοκκίνης, είναι η επισκευή και συντήρηση του κτιρίου εντάσσοντάς το σε πρόγραμμα επιδότησης "πράσινης ανάπτυξης", δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο κτίριο».


«Αν θέλουμε σωστό λιμάνι αυτό θα πρέπει να αποκτήσει τις κατάλληλες υποδομές. Δεν μπορεί να έρχεται ένα καράβι και να λένε στον πρόεδρο "έλα να μεριμνήσεις για να πάρει νερό!". Θα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που θα ασχολούνται με αυτά. Το Λιμενικό Ταμείο θα πρέπει να δουλεύει σαν μια σωστή επιχείρηση, πρόσθεσε ο κ. Κοκκίνης.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου