www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

"Παλιά καραβάνα" ο Χαριτάκης

Με δύο συνεργεία εργάζεται την περίοδο αυτή η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου, με 9 για την περιοχή του κάτω Μεραμπέλλου και 12 για την περιοχή του επάνω Μεραμπέλλου. 
«παλιά καραβάνα» ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Νίκος Χαριτάκης και έχει ήδη ξεκινήσει 2 εβδομάδες τώρα που έχει αναλάβει η νέα δημοτική αρχή να ταχτοποιεί πολλές εκκρεμότητες όπως ο ίδιος τις χαρακτηρίζει. 

«Να είναι καλά συντοπίτες μας επαγγελματίες οι οποίοι μας έχουν προσφέρει 800 κιλά από χρώμα ώστε να βάψουμε όλες τις ασχήμιες που υπήρχαν σχεδόν παντού. Έχουμε μοιράσει τον Δήμο σε τμήματα από τα οποία περνάμε και τα τακτοποιούμε ενώ η υπηρεσία και οι εργαζόμενοι δουλεύουν με βάση το ωράριο τους χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. 

Η καθαριότητα και ο ευπρεπισμός είναι το παν για μια περιοχή σαν την δική μας που έχει τόσους επισκέπτες.» τονίζει και επισημαίνει ότι με το πέρας των εργασιών από την πόλη τα συνεργεία θα πάνε σε όλα τα μικρότερα  Δημοτικά διαμερίσματα διότι όπως ο ίδιος επισημαίνει όλοι οι δημότες έχουν τα ίδια δικαιώματα. 

Ακόμα και τώρα όπου ο κ. Χαριτάκης βρήκε προσωπικό αυτό δεν επαρκεί για τον Καλικρατικό Δήμο όμως γίνεται σωστός καταμερισμός ώστε αν φαίνεται παντού ο Δήμος είπε. Για την συνέχεια και σε ότι αφορά το μόνιμο πονοκέφαλο των Δήμων που μετά τις χρηματοδοτήσεις είναι το προσωπικό έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την πρόσληψη νέων ατόμων με την λήξη των συμβασιούχων που τώρα εργάζονται. 

«Εκτιμώ πως ακόμα και με τους πολύ λίγους να μείνουμε θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών. Ενώ θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι με λίγη βοήθεια ακόμα και οι ίδιες οι υπηρεσίες μπορούν τον τρόπο που πολλοί ακολουθούν αφήνοντας τις τσάντες με τα σκουπίδια τους όπου βρουν και ότι ώρα θέλουν. 

«Πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες και να βοηθήσουμε όλοι τον τόπο μας, να βελτιώσουμε την συμπεριφορά μας και την στάση μας απέναντι στα κοινά και όχι να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους» είπε.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. Οφείλουμε πάντως να παραδεχθούμε ότι μόλις ανέλαβε ο κ. Χαριτάκης η εικόνα στην καθαριότητα της πόλης άλλαξε σε σημαντικό βαθμό και ενθυμούμενοι την προηγούμενη θητεία του είναι κάτι το οποίο οφείλουμε να του πιστώσουμε προσωπικά πλέον. Επαληθεύεται λοιπόν ότι τα πάντα είναι θέμα ανθρώπων και λιγότερο θεσμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι είναι Γιώργο αρκεί να καταφέρουμε να ξεφύγουμε από το ΕΓΩ μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή