www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Λίγη βοήθεια για την ..καρδιά του Μάριου.

Ένας μικρός συμπολίτης μας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας, για να μεταφερθεί σε Κλινική του εξωτερικού και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Ο Μ.Γ.Σ., 10 χρονών, αρρώστησε ξαφνικά και τέλος Οκτωβρίου 2013 νοσηλεύθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου από όπου και στάλθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. 

Εκεί παρέμεινε περίπου δύο μήνες και διαγνώσθηκε ότι πάσχει από βαρύτατη καρδιακή ανεπάρκεια απότοκο μυοκαρδίτιδος αγνώστου αιτιολογίας. Πήρε εξιτήριο αφού του έγινε επέμβαση και τοποθετήθηκε απινιδωτής. Ωστόσο, μετά από πέντε περίπου μήνες έξω από το νοσοκομείο και αφού γινόταν κανονικά όλες οι εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του χειροτέρεψε και χρειάστηκε να εισαχθεί πάλι στο Ωνάσειο, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, σε κρίσιμη κατάσταση, για την ίδια του τη ζωή.


Πλέον έχει μπει στη λίστα για μεταμόσχευση καρδιάς, αφού είναι η μόνη θεραπευτική αντιμετώπιση στο πρόβλημα της υγείας του.


Η μεταμόσχευση καρδιάς μπορεί να γίνει μόνο σε ειδικά κέντρα στο εξωτερικό και η οικογένειά του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα τεράστια έξοδα που απαιτούνται, ενώ και ο χρόνος είναι πλέον ένας κρίσιμος παράγοντας.

Ας προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να βοηθήσουμε την οικογένεια του Γιώργου να σώσει το μικρό Μάριο.

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο υπάρχει ο λογαριασμός 89635820-8 του παππού του παιδιού, όπου παρακαλούμε όσους συμπολίτες θα ήθελαν, να καταθέσουν την εισφορά τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου