www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Νέα τουριστική γραμμή για όλους.

Μια νέα γραμμή αστικής συγκοινωνίας που καλύπτει τον βασικό τουριστικό άξονα του Αγίου Νικολάου, ξεκινώντας από τα Χαβάνια και τερματίζοντας στο Βαθύ, εγκαινίασε χθες το ΚΤΕΛ Λασιθίου – Ηρακλείου.
 Η γραμμή αυτή θα έχει αφετηρία στο ξενοδοχείο «Candia Park» στα Χαβάνια και θα ξεκινά 9 π.μ. και θα τερματίζει στο ξενοδοχείο «Daios Cove» στο Βαθύ. Η γραμμή αυτή θα εξυπηρετεί κυρίως τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία κατά μήκος της γραμμής που θα επιθυμούσαν να μεταβούν στο κέντρο της πόλεως και στις παραλίες. Η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 9 μ.μ.

Η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι, το ξενοδοχείο «Candia Park», παραλία Χαβάνια, ξενοδοχεία «Mirabello», «San Nicolas» και «Μinos Palace», συνεχίζει παραλιακό δρόμο, ξενοδοχεία «Hermes», «Coral» συνεχίζει στη γέφυρα λίμνης. Εκεί υπάρχει ανταπόκριση με το άλλο αστικό λεωφορείο για όσους θα ήθελαν να μεταβούν στο σταθμό του ΚΤΕΛ (γιατί η νέα γραμμή δεν περνά από το σταθμό). 


Το λεωφορείο ανεβαίνει την οδό Κ. Παλαιολόγου, κάνει στάση στο νοσοκομείο, συνεχίζει στην οδό Επιμενίδου, κάνει στάση στου «Χαλκιαδάκη» και συνεχίζει με επόμενη στάση στην παραλία του Αλμυρού και μετά στην παραλία της Αμμουδάρας. Συνεχίζει στο ξενοδοχείο «Blue Marine» στο μικρό Βαθύ και τερματίζει στο ξενοδοχείο «Daios Cove». Επισημαίνεται ότι το αστικό λεωφορείο μπορεί να σταματήσει και όπου υπάρχει τοποθετημένη στάση για υπεραστικό λεωφορείο.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο υπεύθυνος του Γραφείου Αγίου Νικολάου του ΚΤΕΛ Γιάννης Πατεράκης, ο σχεδιασμός της νέας γραμμής αστικής συγκοινωνίας υπαγορεύτηκε κατόπιν της διαπίστωσης ότι υπήρχε η ζήτηση για τέτοιες υπηρεσίες και κατόπιν συνεννόησης και με διευθυντές των ξενοδοχείων, μπήκε σε εφαρμογή.


ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου