www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

"Έχουμε χάσει τον ύπνο μας."

«Δεν ξέρουμε τι θα βρούμε το πρωί στις αυλές μας και σε τι κατάσταση θα είναι τα αυτοκίνητα μας» 
ο φόβος και ο τρόμος επικρατούν σε γειτονιά της Νεάπολης με τους κατοίκους καθημερινά σχεδόν να γίνονται μάρτυρες συμβάντων που τους προκαλούν ανησυχία, φόβο και σε πολλές περιπτώσεις βάζουν αρκετά το χέρι στην τσέπη για να διορθώσουν τις ζημιές. 

Στη περιοχή Αλωνάκια, κάτοικοι ζουν καθημερινά ένα δικό τους δράμα βλέποντας τις αυλές τους να είναι «βομβαρδισμένες» με πέτρες, σκουπίδια και χρώματα ενώ πολύ συχνά τα οχήματα τους δέχονται γρατζουνιές και μαχαιριές στα λάστιχα τους. Έχουν ήδη απευθυνθεί στις τοπικές αρχές ενώ θα ενημερώσουν και τον εισαγγελέα για τα φαινόμενα αυτά που τους κάνουν να κοιμούνται με δόσεις ώστε να κρατούν τσίλιες. 

«Γράψτε κάτι, έχουμε χάσει την ηρεμία μας και τον ύπνο μας, εργαζόμαστε όλη μέρα και τις νύχτες δεχόμαστε επιθέσεις βαρβάρων στην γειτονία μας. 2 μήνες τώρα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, κρατούμε φρουρά μέσα στα ίδια μας τα σπίτια.» η φωνή αγωνίας των κατοίκων του συγκεκριμένου δρόμου προς την ΑΝΑΤΟΛΗ ώστε να μαθευτεί το δράμα τους και να ευαισθητοποιήσει όσους μπορούν να βοηθήσουν.

 «Σπάνε τις γλάστρες μας, ρίχνουν φάρμακα και ξεραίνουν τα πάντα, χτυπάνε τα αυτοκίνητα μας και δημιουργούν φθορές παντού, που ζούμε τελικά δεν ξέρουμε.» επισημαίνουν και δηλώνουν αποφασισμένοι να λάβουν όσα μέτρα χρειάζεται για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους και να αποκτήσουν την ηρεμία τους ξανά.


ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου