www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Κερδισμένοι οι ...νεαροί θεατές

Συνεχίζονται κανονικά οι προβολές στο θερινό κοινωνικό σινεμά των ΝΕΩΝ  Νεάπολης με την προβολή το βράδυ της Πέμπτης στις 9 της ταινίας «τα ημερολόγια μοτοσικλέτας»
 όπου «…Τo 1952, δύο νέοι άνδρες από την Αργεντινή, ο Ερνέστο Γκεβάρα και ο Αλμπέρτο Γκρανάδο, ξεκίνησαν ένα οδοιπορικό για να ανακαλύψουν την πραγματική Λατινική Αμερική. Ο Ερνέστο είναι εικοσιτριάχρονος φοιτητής ιατρικής με ειδικότητα στη λεπρολογία και ο Αλμπέρτο, είκοσι εννιά ετών, βιοχημικός. 

Η ταινία παρακολουθεί τους νεαρούς άνδρες καθώς αποκαλύπτουν την πλούσια και πολύπλοκη ανθρωπο-κοινωνική τοπογραφία της Λατινικής Αμερικής…» Στο πρόγραμμα δε, έχει γίνει μια αλλαγή μετά από την «απαίτηση» των νεαρών θεατών που σε κάθε προβολή πραγματικά πλημμυρίζουν τον κήπο του ΚΑΠΗ . 

Έτσι την Δευτέρα του βράδυ στην θέση του δυνατού Τrainspotting θα μεταδοθεί η παιδική ταινία Barnyard γνωστή και πολυαγαπημένη ως φάρμα στόρι. Την επόμενη Πέμπτη, 7 του Αυγούστου, δεν θα γίνει προβολή γιατί την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης της φωτογραφικής ομάδας Νεάπολης. 

Τα παιδιά λοιπόν, όπως πάντα σχεδόν, νικητές, όχι πως πειράζει τους μεγάλους να παρακολουθούν τέτοιος καταπληκτικές ταινίες, θα απολαύσουν μια επιπλέον ταινία στο πρόγραμμα του θερινού κοινωνικού σινεμά. 

Τα προϊόντα που συλλέγονται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης,  όλο και αυξάνονται και αυτό είναι ενθαρρυντικό για τους διοργανωτές και δείχνει ότι η ευαισθησία των πολιτών της περιοχής δεν αποδυναμώνεται, ίσια ίσα. Με κέφι, διάθεση, και ένα μπουφανάκι το θερινό σινεμά της Νεάπολης που φιλοξενείται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.


ΘΑΝΟΣ Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου