www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Συνεδρίασε το Δ.Σ του ΟΚΥΔΑΝ

15 επιπλέον εργαζόμενους Δ.Ε και Τ.Ε ζήτησε με απόφαση του το Δ.Σ του ΟΚΥΔΑΝ, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, για να ενισχυθούν τόσο η εκπαιδευτική και τεχνική λειτουργία των παιδικών σταθμών όσο και η γραμματειακή βοήθεια στον ΟΚΥΔΑΝ
 Το συμβούλιο που συνεδρίασε με την παρούσα σύνθεση του λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική αρχή και το νέο συμβούλιο ενέκρινε ακόμα 3 προτάσεις νέων βρεφονηπιοκόμων που θέλουν να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση σαν βοηθοί στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου. 

Ήδη έχουν καταθέσει στην υπηρεσία του ΟΚΥΔΑΝ170 περίπου μητέρες τους φακέλους των δικαιολογητικών  των δικαιούχων για ένταξη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ώστε τα παιδιά τους δωρεάν να εγγραφούν και να φοιτούν  στους παιδικούς σταθμούς. 

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα για να βγουν οι τελικοί πίνακες των παιδιών για την επόμενη σχολική χρονιά 2014 – 2014. Και φέτος η αξιολόγηση τους έχει ήδη γίνει με το ηλεκτρονικό σύστημα που ο σύλλογος των γονέων είχε προτείνει. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι κάθε είδους παρεμβάσεις από τον οποιοδήποτε και με βάση τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις, δεν υπάρχουν αδικίες και λάθη. 

Το Δ.Σ ακόμα ενέκρινε τις δράσεις του επόμενου διαστήματος που έχουν προγραμματίσει και προτείνει τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου. Οι δράσεις αυτές αφορούν τόσο τις εκδρομές τους, μονοήμερες και πολυήμερες, εάν και εφόσον υπάρξουν οι ικανές προϋποθέσεις όπως επίσης και η διάθεση τους να συνεχιστούν τα μαθήματα χορού, η ενασχόληση τους με την παράδοση και η λειτουργία της θεατρικής τους ομάδας. 

Το Δ.Σ του ΟΚΥΔΑΝ δεν θέλει επ ουδενί να δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα στην λειτουργία των ΚΑΠΗ σε Άγιο Νικόλαο και σε Νεάπολη και θα προσπαθήσει όσο μπορεί ώστε να ενισχύσει τις δράσεις αυτές έχοντας την ελπίδα ότι το ίδιο θα γίνει και με την στάση του νέου Δ.Σ που θα αναλάβει από τον επόμενο μήνα.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου