www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο Κώστας Κοκκίνης αντιδήμαρχος Νεάπολης Βραχασίου Μιλάτου

Ο Κώστας Κοκκίνης θα είναι ένας από τους τρεις αντιδημάρχους του νέου σχήματος που θα αναλάβει από την 1 του Σεπτέμβρη την διοίκηση του Δήμου Αγίου Νικολάου και θα έχει ευθύνη πέρα από τον πολιτισμό και την παιδεία και την περιοχή της Νεάπολης Βραχασίου και Μιλάτου. 
Η  Έφη Βελιμβασάκη που ήρθε πρώτη σε ψήφους στην περιοχή της Νεάπολης όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει με δική της θέλησης το τιμόνι της περιοχής μετά το πέρας της πρώτης περιόδου των 2,5 ετών. 

Οι άλλοι δύο αντιδήμαρχοι του Αντώνη Ζερβού θα είναι η Αφροδίτη Βαρκαράκη και ο Νίκος Χαριτάκης

Βιογραφικό σημείωμα Κώστα Κοκκίνη
Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο στις 9 Φεβρουαρίου 1969, όπου μεγάλωσε και ζει μόνιμα. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια σπούδασε μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Μαρία Παπαδάκη και έχουν δύο παιδιά το Μανώλη μαθητή της Β΄ Γυμνασίου και τη Γαλάτεια μαθήτρια της Β΄ Δημοτικού. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο 2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου.
Ασχολείται με τα κοινά από το 1983, όταν μαθητής ακόμα της Α΄ Λυκείου, συμμετέχει στην ίδρυση της επιτροπής Ειρήνης Νέων Μεραμβέλλου με τη βοήθεια του αξέχαστου δασκάλου Γιάννη Χρονάκη, της οποίας ήταν ο πρώτος πρόεδρος, ενώ συμμετείχε στα μαθητικά συμβούλια μέχρι και το 1986 που τελείωσε το σχολείο.
Στο πανεπιστήμιο ανέπτυξε έντονη δράση και το 1990 εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος του κεντρικού συμβουλίου της ΕΦΕΕ.
Επιστρέφοντας στον Άγιο Νικόλαο ασχολήθηκε με την Ιδιωτική Εκπαίδευση και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Λασιθίου. Αντιπρόεδρος του συλλόγου για τέσσερα χρόνια και εκπρόσωπος του νομού στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.
Το 1999 εκλέχτηκε αντιπρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Λασιθίου.
Από το 2004 και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε Συλλόγους Γονέων του 1ου και 5ου Νηπιαγωγείου, του 2ου Δημοτικού, του 2ου Γυμνασίου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ εκπροσωπεί την Ένωση στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας για έξι χρόνια καθώς και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας για δύο χρόνια.
Τα σχολικά έτη 2006 – 2007 και 2009 – 2010, ήταν υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου στη Β/θμια Εκπαίδευση και ανέπτυξε δράσεις στα σχολεία σε συνεργασία με το Ενεργειακό Κέντρο Κρήτης.
Το 2007 συμμετείχε ενεργά στην επανασύσταση της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Νικολάου, της οποίας είναι μέλος διατελώντας αντιπρόεδρος του ΔΣ το 2007 – 09 και πρόεδρος το 2012 – 13.
Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΝ από το 2012, εκπροσωπώντας την ΕΘΟΑΝ.

ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου