www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τραγουδάμε για τον έρωτα και την αγάπη!!!

«Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος», λέει ο ποιητής. Μαζί της συνταξιδεύουμε κι εμείς.


Μουσική σημαίνει πολιτισμός.  Κι αυτό την κάνει να ηχεί τόσο πολύτιμη! Μπορεί κανείς κι έτσι να ορίσει το σκοπό της: να δίνει ζωή στα όνειρα από τη μια μεριά και να παρασταίνει τη ζωή σαν όνειρο από την άλλη.

Σήμερα η μουσική ως τέχνη έρχεται να καλύψει την ανάγκη του ανθρώπου, να εκφράσει μέσα από τους ήχους της τις σκέψεις του, τα συναισθήματα του και τις ψυχικές του καταστάσεις.

Έρωτας κι αγάπη!! Με κεντρικό άξονα τα θρυλικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα η μουσική παράσταση « Ο ΔΡΟΜΟΣ» τοποθετεί στις μέρες μας, τις ελπίδες, τα όνειρα, την αγάπη, την θυσία, το συμβιβασμό. Ο μουσικός ΔΡΟΜΟΣ του Μίμη Πλέσσα, δεν έχει τέλος.

 Είναι μια ιστορία για την ψυχή. Μίμης Πλέσσας θα πει Πηγαίνω. Προχωρώ. Διασχίζω και Διασχίζομαι. Και Ξεμακραίνω. Μίμης Πλέσσας, θα πει Φτάνω. Φτάνω στον προορισμό που αξιώθηκα.

Με τη μουσική και τα τραγούδια του, το φεγγαρόφωτο και τα όνειρα -που είναι άλλωστε τα μαγικά μας όπλα- μια όμορφη παρέα ξεκινά ένα διαφορετικό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό ταξίδι…

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης», ο Μιχάλης Κλώντζας, η Χαρά Τυμπακιανάκη, ο Μπάμπης Τσακιρίδης και ο Κώστας Σύρμος στο τραγούδι, ο Γιώργος Σκοντινάκης, ο Σωκράτης Μαστοράκης, ο Χρήστος Κακούρης και ο Μανώλης Κλώντζας στη μουσική, παρέα με τους χορευτές από το «Σπίτι της τέχνης» της Ανδριάνης Γαλανού, σας ετοίμασαν μια όμορφη μουσική διαδρομή, με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για την κατασκευή παιδικής χαράς στο χώρο της Παιδόπολης.

Στο βυθό της μουσικής λοιπόν, συνταξιδεύουμε και όλοι εμείς και τα παιδιά της Παιδόπολης, σας περιμένουμε 

το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 στις 21:00, στον αύλειο χώρο του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη Νεάπολης).


ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

«ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ»
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Μαυροειδής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου