www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Επεισόδια στα δικαστήρια Νεάπολης στην δίκη του μακελιού στον Πρ. Ηλία.

Ένταση επικράτησε αργά το μεσημέρι, όταν μετά την ανακοίνωση της διακοπής της δίκης, η χήρα του Μ. Σταυρουλάκη επιτέθηκε φραστικά στους κατηγορούμενους, τρία αδέλφια Στέφανο, τον γνωστό νικητή ενός τηλεπαιχνιδιού, Γιώργο και Σπύρο, Κοκολογιάννη, φωνάζοντας "Φονιάδες". Αμέσως "ξέσπασαν" και άλλοι συγγενείς των θυμάτων και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ζήτησε συγνώμη ο δράστης για το αιματοκύλισμα ... και τον αποδοκίμασαν! - «Ήθελαν να γίνουν ... δυνάστες του Προφήτη Ηλία!» είπε ο χαροκαμένος πατέρας του Π. Ξυδάκη - Ένταση όταν συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν φραστικά στους κατηγορούμενους.



 Η δίκη που ξεκίνησε περίπου στις 11.30 με την κατάθεση του χαροκαμένου πατέρα, Γιάννη Ξυδάκη, για τον οποίο άλλωστε υπάρχει και η υπόθεση της δολοφονικής απόπειρας σε βάρος του από τα δύο αδέλφια του βασικού κατηγορουμένου.
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη, καθώς επόμενη στη σειρά μάρτυρας είναι η χήρα του Πρίαμου Ξυδάκη, ωστόσο ο συνήγορος της οικογένειας έκανε λόγο για έντονη συναισθηματική φόρτισή της που δεν της επιτρέπει να καταθέσει.

Θ.Κ

Με στοιχεία από το www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου