www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τσάντες με τρόφιμα και πολυ ΑΓΑΠΗ σε 100 οικογένειες.

Ακόμα 100 περίπου τσάντες ελπίδας δόθηκαν χθες σε οικογένειες δικαιούχων σε Άγιο Νικόλαο και ταυτόχρονα στη Νεάπολη από το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης Ελπίζω.
Τσάντες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά, χαρτικά και πολύ αγάπη, από τους εθελοντές του δικτύου και το προσωπικό του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της τουριστικής περιόδου που μόλις τελείωσε οι εθελοντές είχαν κάνει αιτήσεις προσφοράς τροφίμων στα ξενοδοχεία της περιοχής ζητώντας τους τα τρόφιμα που θα τους είχαν μείνει να τα διαθέσουν για τις ανάγκες του δικτύου.

Έτσι κάποια από αυτά ανταποκρίθηκαν με αποτέλεσμα οι τσάντες να περιέχουν τρόφιμα και άλλα είδη πλουσιότερα από άλλες φορές. Ακόμα τα 1.000 ευρώ που δόθηκαν από τους διοργανωτές του πάρτι D4C «Χορεύοντας για ένα σκοπό» τον Αύγουστο στον Αλμυρό, αγοράστηκαν αρκετά χαρτικά και είδη καθαρισμού.

Ακόμα από την δράση για το καλάθι της Ελπίδας που διαρκώς βρίσκεται στα Σουπερ Μάρκετ της περιοχής συλλέγονται διαρκώς τρόφιμα και άλλα είδη για τις ανάγκες των οικογενειών που δεν σταματούν στην διάρκεια του χρόνου.

ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου