www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Έκκληση από τον Πέτρας για βοήθεια


Προς τούς ευσεβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου Η Μητρόπολή μας πάντοτε και με αθόρυβο, ευαγγελικό τρόπο ασκεί το καθήκον της φιλανθρωπίας σε εμπερίστατους ανθρώπους, κάθε ηλικίας.
Η αλληλεγγύη, η έμπρακτη αγάπη της είναι συνεχής, εκδηλώνεται όλο το έτος. Όμως στις μεγάλες Εορτές, που οι άνθρωποι δοκιμάζονται περισσότερο, από διάφορες αιτίες, η Εκκλησία έχει μεγαλύτερη υποχρέωση να τους στηρίξει ποικιλότροπα.

Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν χρήματα, για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης ή τρόφιμα σε καλή κατάσταση, να επικοινωνούν με τους αιδεσιμωτάτους εφημερίους των ενοριών τους και να τα προσκομίζουν στον Ιερό Ναό.

Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας έχουμε υποχρέωση, όλοι μας, να συμπαριστάμεθα σ' αυτούς που δοκιμάζονται περισσότερο. Η βοήθεια σε χρήματα ή σε τρόφιμα, δίδεται με διάκριση, σ' αυτούς που έχουν όντως μεγάλη ανάγκη και αποστέλλεται με πρόσωπα της Εκκλησίας, έμπιστα.

Τα πρόσωπα αυτά μας ενημερώνουν, για τον καλύτερο συντονισμό της οργανωμένης εκκλησιαστικής φιλανθρωπίας του τόπου μας. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι ευλογημένο Πάσχα.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ & ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου