www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τσίκνισαν οι ΝΕΟΙ το Επάνω Μεραμπέλλο.


Με σύμμαχο, τελικά, τον καιρό τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ΝΕΟΙ Νεάπολης κράτησαν και φέτος το έθιμο που χρόνια κάνουν κάθε Τσικνοπέμπτη και Τσίκνησαν στην κυριολεξία όλο το Επάνω Μεραμπέλλο, βοηθούντος και του έντονου νοτιά.
1500 σουβλάκια και λουκάνικα ετοιμάστηκαν και ψήθηκαν στις 2 μεγάλες ψησταριές των ΝΕΩΝ από τους ψήστες του συλλόγου ενώ το ευγενικό σερβίρισμα από τα υπόλοιπα μέλη κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις.

Το κρασί και η ρακή ήταν κερασμένα από τον Σύλλογο και από τον μπάγκο των ΝΕΩΝ πέρασε κόσμος και κοσμάκης… «Τολμήσατε και τα καταφέρατε, χαράς στο κουράγιο σας, μπράβο» σχολίασε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης, ακόμα λαχταριστά και γευστικά σουβλάκια δοκίμασαν και ενθουσιάστηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Μαρής, ο πρόεδρος την τοπικής Δημοτικής κοινότητας Γιάννης Τσιχλής, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σταύρος Τζώρτζης, η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου Λια Μοσχοβιτάκη, δεκάδες μαθητές των σχολείων, κάτοικοι της περιοχής και αρκετοί περαστικοί.

 Την ικανοποίηση του για την καλή εξέλιξη της εκδήλωσης δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος των Νέων Χάρης Σιαμπάνης και ευχαρίστησε όσους τίμησαν για μι ακόμα φορά τα τσικνίσματα του συλλόγου.

ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου