www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

2ημερο γεμάτο απο δράσεις για τα παιδιά


Μικροί και μεγάλοι μα κυρίως πιο ΜΙΚΡΟΙ χαίρονται την περίοδο που περνάμε, αυτή της αποκριάς. Οι γονείς πάντα παρασύρονται στο πνεύμα των ημερών και διοργανώνουν μέσα από τους συλλόγους τους γιορτές.
Οι μαθητές του 4ου νηπιαγωγείου της πόλης του Αγίου Νικολάου έχουν παραλάβει πρόσκληση για το Σάββατο όπου θα πάρουν μέρος σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι στο χώρο του νηπιαγωγείου τους, στις 4 το απόγευμα, με κέφι, χαμόγελο και την αγαπημένη τους στολή. Εκεί η ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ θα τους διασκεδάσει με χορό, τραγούδι, παιγνίδια, διαγωνισμούς και πολλές πολλές εκπλήξεις και δώρα! Καλό θα είναι να μην έχουν μαζί τους χαρτοπόλεμο, ή σπρέι γιατί το σχολείο πρέπει να παραμείνει καθαρό ενώ ας μην φέρουν μαζί τους σφαιράκια και αιχμηρά αντικείμενα. Η Τιμή εισόδου μόνο για τα παιδιά είναι 3 ευρώ. Υπάρχουν δε και οδηγίες προς τους γονείς «Ο λόγος που επιλέξαμε να γίνει η γιορτή στο δικό μας χώρο είναι για να κατανοήσουν τα παιδιά ότι το σχολείο είναι και ένα σημείο συνάντησης των γονέων όπου θα γνωριστούν μεταξύ τους, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα δούν τις εργασίες των παιδιών τους και θα διασκεδάσουν μαζί τους στις αίθουσες που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Βασικά τα παιδιά θα αισθανθούν οικοδεσπότες και οι γονείς φιλοξενούμενοι τους!» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ξένος. Το συμβολικό ποσό εισόδου για τα παιδιά θα καλύψει τα έξοδα της εκδήλωσης, καθόσον τα οικονομικά του συλλόγου είναι πολύ περιορισμένα και οι ανάγκες του σχολείου συνεχώς αυξάνονται. Υπάρχει δε η διαβεβαίωση από τα μέλη του συλλόγου ότι οι εισφορές είναι ανταποδοτικές και όλα τα χρήματα επιστρέφουν στο σχολείο με διάφορους τρόπους. «Σας καλούμε για άλλη μια φορά να στηρίξετε την προσπάθεια μας, με τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε με ή χωρίς τη στολή σας!!! Ο Σύλλογος θα προσφέρει καφέ και αναψυκτικά.» τονίζουν ακόμα οι γονείς.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 10 του μήνα το πρωί στις 11 όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αγίου Νικολάου παίρνουν την σκυτάλη της παιδικής διασκέδασης με τους μικρότερους μαθητές του Δήμου να προσκαλούνται στο δικό τους παιδικό πάρτι στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου. Μουσικής, χορός, παιχνίδια με τον κλόουν και πολλές εκπλήξεις θα παρασύρουν μικρού και μεγάλους σε ρυθμούς αποκριάς έως νωρίς το απόγευμα. Οι γονείς μέλη του Δ.Σ όλων των παιδικών σταθμών του Δήμου έχουν διοργανώσει μια γιορτή για όλα τα παιδιά, με είσοδο 3 ευρώ, πλούσιο μπουφέ και χυμούς. Αν δε αναλογιστούμε την επιτυχία και την συμμετοχή που είχε η προηγούμενη γιορτή που είχαν κάνει στην πλατεία της πόλης τα Χριστούγεννα τότε αναμένεται η αίθουσα του σχολείου να πλημμυρήσει από καρναβαλικά. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ

Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου της πόλης έβαλαν τους γονείς να τους κάνουν πάρτι αποκριάτικο με…θέα. Καλούν όλους τους φίλους τους, που θέλουν αν ντους δούν αγνώριστους με τις στολές τους, την Κυριακή στις 3 το απόγευμα στο καφέ Chez Georges πάνω από την λίμνη και με είσοδο 5 ευρώ να διασκεδάσουν με την ψυχή τους


Την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ MIRAMARE ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ τονίζουν με έμφαση τα μέλη του Σώματος του Ελληνικού Οδηγισμού και προκαλούν μικρούς και όσους μεγάλους τολμούν να βρεθούν μαζί τους και να παίξουν και παίξουν και να…ΠΑΙΞΟΥΝ διασκεδάζοντας. Είσοδος 6 ευρώ με αναψυκτικά και πλούσιο μπουφέ.

Στο χώρο τους στην λίμνη της πόλης οι Ναυτοπρόσκοποι του 1ου συστήματος Αγίου Νικολάου έχουν στα σχέδια τους κάτι πολύ αποκριάτικο να φέρουν σε πέρας σαν αποστολή. Παρά την δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε δεν καταφέραμε να μάθουμε πολλά και έτσι θα τα ανακαλύψουμε όλα το Σάββατο στις 4 επιτόπου δίνοντας συμβολικά από 3 ευρώ το άτομο.

Τα παιδιά του 2ου Δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι πάνε για τρελή αποκριά στο kafe bar PUERTO και περιμένουν φίλους και γνωστούς για να συν διασκεδάσουν με 5 ευρώ το άτομο.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου