www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ολοι οι καλοί χωράνε...

Όταν σε ένα σχολείο και δη νηπιαγωγείο χωράνε, όλα σχεδόν τα παιδιά, των τεσσάρων τμημάτων του, οι εκπαιδευτικοί του σχολειού οι γονείς των παιδιών αδέλφια και φίλοι μαζί και με την ομάδα των καλλιτεχνών που παρουσίασαν παράσταση με μαριονέτες, τότε ισχύει το ότι «όλοι οι καλοί χωράνε».
Αυτό ακριβώς έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο 4ο Νηπιαγωγείο του αγίου Νικολάου. Ο σύλλογος των γονέων και κηδεμόνων επέλεξε να μην κάνει γιορτή για τον Άγιο Βασίλη, μιας και την περίοδο αυτή έγιναν παρά πολλές άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις και επέλεξε να καλέσει τα παιδιά ένα απόγευμα στο νέο χρόνο ώστε να κόψουν την βασιλόπιτα και να αλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

Και η βασιλόπιτα δεν ήταν μία αλλά…πέντε. Μία για κάθε τμήμα και άλλη μία για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών.

Τα παιδιά παρακολούθησαν πρώτα μια παράσταση με μαριονέτες από την οποία πήραν μηνύματα συνεργασίας, φιλίας και κοινής προσπάθειας και στην συνέχεια έκοψαν τις βασιλόπιτες που είχαν για κάθε φλουρί δώρο ένα βιβλίο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ξένος στο καλωσόρισμα του ευχήθηκε για τη νέα χρονιά ότι καλύτερο, ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για την βοήθεια τους στην επίλυση διαφόρων θεμάτων του σχολείου, όπως επίσης και τους γονείς που βοήθησαν στην οργάνωση της γιορτής η οποία ολοκληρώθηκε με κεράσματα, μουσική και παιχνίδι.

ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου