www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η Πελαγία Πετράκη στο ΕΠΑΡΩΓΗ 4

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη απεύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας με θέμα 
«Πρόνοια : Νέο Πρόσωπο και Προοπτικές» το οποίο πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο 3 και 4 Ιουλίου, από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου δήλωσε ότι η Περιφέρειά μας δίδει απόλυτη προτεραιότητα στην Κοινωνική Πρόνοια και Φροντίδα, που σώζει ζωές και στηρίζει τους πάσχοντες και παράλληλα στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, που δίδει ριζική λύση στα προβλήματα της ανεργίας και της ένδειας, των ανισοτήτων και των αποκλεισμών, καταστάσεις που αποτελούν όχι ασφαλώς μοναδικές, οπωσδήποτε όμως βασικές αιτίες της κρίσης και της δυστυχίας.

Συνέχισε λέγοντας ότι στην Π.Ε. Λασιθίου, όπως και σε ολόκληρη την Κρήτη υπήρχαν πάντα και αναπτύχθηκαν, ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης, πολλές και σημαντικές εθελοντικές δομές και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στους χώρους της Εκκλησίας, της Αυτοδιοίκησης, του Ιατρικού κόσμου και της Κοινωνίας.

Η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου τίμησε πρόσφατα εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον Νομό μας. Τις στήριξε και θα τις στηρίζει ηθικά και υλικά και με κάθε άλλο τρόπο γιατί η προσφορά τους είναι πολύτιμη και το ίδιο θα κάμει με όλες τις εθελοντικές δομές.

Τελειώνοντας τον χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου δήλωσε ότι η Κοινωνική Φροντίδα και Αλληλεγγύη είναι και θα είναι πρώτη προτεραιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου