www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Στενότερη συνεργασία του Δήμου Αγ. Νικολάου & του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Λασιθίου, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει το Επιμελητήριο με τοπικούς κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς του Νομού μας,
 συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος κος Αντώνης Ζερβός και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος. Θωμάς Χαριτάκης.

Στην συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε η συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο φορέων, αποφασίστηκε η σύμπραξη τους σε δράσεις που αφορούν στην τουριστική προβολή και στην ανάδειξη των αξιοθέατων της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων, στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας και στην βελτίωση της προσβασιμότητας των επισκεπτών της, καθώς και σε θέματα γενικότερης αναβάθμισης της κρουαζιέρας στον Αγ. Νικόλαο.


Παράλληλα συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα επαναλειτουργίας του χειροτεχνικού κέντρου στο οποίο συμμετείχαν οι δύο φορείς, αλλά και η γενικότερη συνεργασία τους σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα των διαρθρωτικών ταμείων της περιόδου 2014-2020.


Τέλος συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο φορέων στην ανάπτυξη και παροχή ασύρματης πρόσβασης διαδικτύου (WiFi access points) σε όλη την πόλη για δωρεάν χρήση από τους δημότες και τους επισκέπτες καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. 


Αντίστοιχες συναντήσεις και διαβουλεύσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και με τους Δήμους Ιεράπτρας και Σητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου