www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

"Επ' ωμου αρμ..." για το νοσοκομείο.

«Ομάδα κρούσης» για τα θέματα του Νοσοκομείου προετοιμάζει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, σε μια πρωτοβουλία «για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους» και να αποφευχθούν απρόοπτα, όπως εξήγησε μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Δήμαρχου η συμμετοχή στην ομάδα αυτή δεν θα είναι τυπική στη λογική της εκπροσώπησης τοπικών φορέων, αλλά δυναμική στο πλαίσιο της επιρροής που πρέπει να ασκηθεί σε κυβερνητικό επίπεδο, όπου υπολογίζεται πρωτίστως το ποσοστό πίεσης που μπορούν να ασκήσουν ορισμένοι παράγοντες με τεκμηριωμένο τρόπο, αλλά κυρίως με βάση τη βαρύτητα του ρόλου που έχουν στο χώρο της Οικονομίας.


Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Δήμαρχος θεωρεί προαπαιτούμενο τη συμμετοχή των βουλευτών, αλλά παράλληλα θα στηριχθεί τόσο σε σημαντικούς επιστημονικούς παράγοντες με κύρος, όσο και σε φορείς του τουρισμού, αφού στον τομέα αυτό διακυβεύονται σημαντικά ζητήματα για την οικονομία και επηρεάζεται η τουριστική εικόνα της περιοχής, αλλά και της Κρήτης από τη λειτουργία του Νοσοκομείου. 


Στο πλαίσιο αυτό ο επιχειρηματικός κόσμος και ειδικά ο τουριστικός κλάδος πρέπει να στηρίξουν συγκροτημένα τη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας των επισκεπτών και για το λόγο αυτό θα πρέπει να συμμετέχουν με τη μέγιστη δυνατή εκπροσώπηση και ουσιαστική βοήθεια.

«Σε αυτή την Επιτροπή θα πρέπει να κληθούν να μετέχουν οι δυο βουλευτές, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα απολύτως. Δε με ενδιαφέρει η κριτική ή το πολιτικό κόστος που εύκολα αποδίδεται για κάθε λόγο. Το ζήτημα που με απασχολεί είναι αν θα έχουμε βελτιώσει την κατάσταση λειτουργίας στο Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα. Δε θέλω να μεταθέσω ευθύνες αλλού κάνοντας μια μικροπολιτική διαχείριση. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να λυθεί το πρόβλημα και σε αυτό δεν υπάρχουν εκπτώσεις», τονίζει ο κ. Ζερβός.


ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου