www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ποδαρικό σε όλα και όλους.

Πρωτομηνιά την Δευτέρα, πρώτη μέρα του Φθινοπώρου, πρώτη μέρα και του νέου Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού στο γραφείο του, στο Δημαρχείο.

Από νωρίς το πρωί ο κ. Ζερβός είχε συνάντηση με την «πολιτική ομάδα», τους στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι αναλαμβάνουν κεντρικές θέσεις στο νέο πολιτικό σχήμα διοίκησης του Δήμου. Είναι οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Χαριτάκης, Αφροδίτη Βαρκαράκη, Κωστής Κοκκίνης.


Παρόντες επίσης, η Δέσπω Καρνιαδάκη η οποία στη φάση αυτή, όπως πληροφορηθήκαμε, θα αναλάβει ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος την εποπτεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Κοκκίνης, η παρουσία του οποίου σηματοδοτεί την προτεραιότητα που σκοπεύει να δώσει η δημοτική αρχή στην αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της πόλεως.


Το «παρών» έδωσαν επίσης για ανταλλαγή ευχών αρκετοί από τους προταθέντες ως επικεφαλής των διοικήσεων των νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.


Επίσης από το γραφείο του Δημάρχου πέρασαν αρκετοί υπάλληλοι του Δήμου για να ευχηθούν στον κ. Ζερβό και στους άλλους δημοτικούς άρχοντες καλή θητεία και καλή συνεργασία.


www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου