www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η Τροχαία Αγ. Νικολάου...στα σχολεία

Η αλλαγή της νοοτροπίας των οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων μέσα στις κυρίως στις κατοικημένες περιοχές θα είναι από τους πρώτους στόχους του διοικητή του τμήματος τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρου Ζερβάκη. 
Μιλώντας με τον ίδιο στον αγιασμό του 4ου Δημοτικού σχολείου της πόλης καταλάβαμε ότι η τοπική δύναμη της τροχαίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι νέοι πολίτες να πληροφορηθούν μέσα από τα ειδικά κυκλοφοριακά προγράμματα την σωστή συμπεριφορά στους δρόμους. 

«Θα μπούμε σε όλα τα σχολεία για να ενημερώσουμε τους μαθητές με τρόπους απλούς και εκπαιδευτικά εγκεκριμένους για την συμπεριφορά στους δρόμους, τις παγίδες, την σωστή μετακίνηση και τους τρόπους να προφυλαχθούν. Στόχος μας θα είναι να επισκεφθούμε μαζί με τους μαθητές το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που η πόλη έχει ώστε επί τόπου και σε συνθήκες σχεδόν πραγματικές να κάνουμε πράξη την θεωρεία.  

Αν τα παιδιά μάθουν από τώρα τον σωστό τρόπο που πρέπει να έχουμε όλοι σε ότι αφορά την συμπεριφορά μας στους δρόμους τότε το κέρδος θα είναι διπλό διότι θα περάσουν τα σωστά μηνύματα και στους γονείς τους και θα έχουν σωστότερη αντίληψη.» είπε. 

Σε ότι έχει να κάνει με το έντυπο που μοιράστηκε είπε ότι είναι ένας μικρός και εύχρηστος οδηγός με τις βασικότερες περιπτώσεις που όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε.


ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου