www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμήθηκε στην Βουλισμένη ο Άγιος Νικήτας.

Στη Βουλισμένη, το απόγευμα της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός στην εκκλησία του Αγίου Νικήτα στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριος.

Ο Αντώνης Γιαλελάκης μας ενημερώνει:

Στη Βουλισμένη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού τίμησε και φέτος την μνήμη του Αγίου Νικήτα. Το απόγευμα της Κυριακής τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός και ακολούθησε περιφορά της εικόνας, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Νεάπολης, στα όμορφα στενά δρομάκια του χωρίου. Ο κόσμος πολύς και φέτος, οι χωριανοί με ανοιχτά τα σπίτια τους, με δαφνόφυλλα στο χέρι και το θυμιατό με το λιβάνι στο κατώφλι, περίμεναν την αγία εικόνα να περάσει από τα σπίτια τους!


Ο πρόεδρος του Συλλόγου, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην ιστορία του Ναού, που φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την θεμελίωσή του και ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους χωριανούς για την παρουσία τους. Ακολούθησε πλούσια δεξίωση στο χώρο του σχολείου.


Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κοκκίνης και ο περιφερειακός σύμβουλος  κ. Μανώλης Κλώντζας.


Λ.Κ.

www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου