www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

9 χιλιοστά οι σφαίρες, άσχετα τα δύκανα και οι καραμπίνες.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας σε ότι αφορά τους πυροβολισμούς που απασχόλησαν μέρος της τοπικής κοινωνίας της πόλης του Αγίου Νικολάου το απόγευμα του Σαββάτου που μας πέρασε αφήνουν ορισμένα κενά σε ότι αφορά τα ευρήματα που έχουν ήδη παραδοθεί στις τοπικές αρχές.
 Στην ανακοίνωση η αστυνομία μιλά ότι βρέθηκαν σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του πατέρα και του γιού, ο οποίοι και συνελήφθησαν για άσκοπη χρήση και πλημμελή φύλαξη, την Κυριακή κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια. 

Παρόλα αυτά όμως σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Ξηροκάμπου, γήπεδα τένις έως και αυλές ξενοδοχείων, βρέθηκαν κάλυκες και οβίδες όπλων που δεν είναι από χρήση κυνηγετικών όπλων, καραμπίνας ή δίκαννου, είναι 9 χιλιοστών,  όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες. 

Τα ερωτήματα είναι δύο, ή την ίδια περίπου χρονική περίοδο είχαμε και άλλες μπαλοθιές σε άλλη περιοχή που δεν εντοπίστηκε η πηγή τους ή στην έρευνα της αστυνομίας δεν βρέθηκαν τα όπλα από τα οποία προήλθαν τα ευρήματα που κατατρόμαξαν κόσμο και κοσμάκη.  

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας έγινε επιμελής επιχείρηση καθαριότητας τα ξημερώματα της Κυριακής πριν πάνε στο σημείο οι αστυνομικέ αρχές με αποτέλεσμα να μην βρεθεί τίποτα άλλο.

 Πολύωρες δε ήταν και οι καταθέσεις των πολιτών που στα πόδια τους έπεσαν μέρη των σφαιρών από την ασφάλεια του Αγίου Νικολάου. 

Την Πέμπτη έχει οριστεί να γίνει στη Νεάπολη η δίκη του πατέρα και του γιού


ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου