www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Λες και έχει πάει ...σε άλλο νησί. fotos

Μία ώρα από τον Αγιο Νικόλαο προς το νότο και συναντάς ένα παραθαλάσσιο χωριό που σου δίνει την αίσθηση ότι πας σε άλλο νησί.



Οι προορισμοί για ολιγοήμερες αποδράσεις εντός της Κρήτης είναι πολλές, έως και αμέτρητες, η επιλογή όμως να παραμείνεις ανατολικά είναι και σίγουρη και οικονομική και κυρίως γεμάτη μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

 Η πρόταση του «φωνη εν» ακούει στον προορισμό Μακρύς Γιαλός, ένα τουριστικό θέρετρο για οικογένειες και όχι μόνο δίπλα από την Ιεράπετρα και πριν απο την Σητεία στη νότια πλευρά. 

Καθαρά ανάβαθα νερά σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου από το λιμανάκι έως και το ανατολικότερο άκρο του χωριού.




 Η άμμος στην θάλασσα κάνει το παιχνίδι μαζί της ατελείωτο ενώ οι καρέκλες και οι ομπρέλες δεν χρεώνονται αν πάρεις από τα παραλιακά καφέ τον καφέ τον χυμό και τα σνακς σου.

Οι τιμές είναι λογικές αρκετά, στις ταβέρνες που βρίσκονται δίπλα στο κύμα κυριολεκτικά στις οποίες βρίσκεις από φρέσκο ψάρι έως και όλων των ειδών τα εδέσματα ενώ η νυχτερινή ζωή κάνει την διαφορά με στέκια για όλα τα γούστα.  





Σε ότι αφορά την διαμονή υπάρχουν προτάσεις για όλες τις διαθέσεις, από ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα όπου ξεκινούν από 30 ευρώ έως και ξενοδοχεία που παρέχουν διατροφή και δράσεις για όλους με ανάλογο τίμημα.






Στην επόμενη σκέψη για 3ήμερο ή 2ήμερο ή ακόμα και ολοήμερο τάιμ άουτ η λύση είναι… εντός.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου