www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Κικίλιας για Μουντομπάσκετ

Η παρουσία στην περιοχή του Βασίλης Κικίλια, νυν υπουργού Δημόσιας Τάξης και προστασίας του πολίτη, ήταν και παράλληλα πρόκληση για ερώτηση με βάση προηγούμενη δραστηριότητα του σαν αθλητής του μπάσκετ. 
Ο ίδιος επαγγελματίας αθλητής με υον Πανιώνιο την ΑΕΚ και βέβαια με την Εθνική Ελλάδας έχει γράψει ωραίες στιγμές στα τερέν του αγαπημένου αθλήματος των Ελλήνων. 

Ανάμεσα λοιπόν στις συναντήσεις και επαφές μ τα στελέχη τόσο της αυτοδιοίκησης όσο και των σωμάτων ασφαλείας, του κάναμε μια ριβέρς ντρίπλα και τον ερώτηση δεδομένη, πως βλέπει την συμμετοχή της νέας Εθνικής ομάδας μπάσκετ στου παγκόσμιο κύπελλο που ξεκινά σε λίγες μέρες. 

«Είναι μια διαφορετική ομάδα, με αλλιώτικο στήσιμο και πολλά νέα στοιχεία, δεν μπορώ να είμαι απόλυτος έως που μπορεί να φτάσει. Σε αυτό που πιστεύω είναι πάντως ότι όταν φοράει ένας αθλητής την φανέλα με το εθνόσημο, μπορεί να φτάσει στον ουρανό.  Εύχομαι ότι πιο καλό στη νέα αυτή σύνθεση του Εθνικού μας συγκροτήματος.» 

Στην ερώτηση δε αν θα  άλλαζε το Υπουργείο με μια θέση στην βασική 5ντάδα το χαμόγελο του έδωσε την απάντηση που ο κάθε ένας μεταφράζει όπως επιθυμεί.


ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου