www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ευχαριστήριο Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας Σήφη Αναστασάκη

Με την ολοκλήρωση της θητείας μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος Ιεράπετρας, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις μεγάλες και ιδιαίτερες ευχαριστίες μου


 στους Δημότες μας για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν προσωπικά καθώς και τη Δημοτική Αρχή στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε σε μια ομολογουμένως δύσκολη από κάθε πλευρά περίοδο με δυσμενείς συγκυρίες για τον τόπο και την Αυτοδιοίκηση.

Οφείλω λοιπόν θερμές ευχαριστίες σε όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν ως αιρετό και σε όλους εκείνους με τους οποίους είχα συνεργασία προσπαθώντας να επιλύσουμε προβλήματα και να προωθήσουμε την ανάπτυξη του τόπου.  

Κλείνοντας τον κύκλο αυτό, νιώθω περήφανος, γιατί πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα συγκρούσεις με τους πολίτες, δεν ενήργησα με ιδιοτέλεια. Είμαι βέβαιος πως δεν έβλαψα κάποιον ηθελημένα και θέλω να ελπίζω ότι δεν το έκανα παρά τη θέλησή μου. Οι σκέψεις και οι πράξεις μου κινήθηκαν πάντα με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. 

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Διευθυντές και τα στελέχη του Δήμου Ιεράπετρας, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, υπηρετώντας τον κοινό στόχο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και της ανάδειξης του τόπου. Προσωπικά νιώθω ευγνώμων γιατί με στήριξαν με τη δουλειά και το έργο που παρήγαγαν για την Υπηρεσία και τον τόπο μας.  Παράλληλα ευχαριστώ τους Διευθυντές και τα στελέχη όλων των Υπηρεσιών και των Γραφείων του Λασιθίου με τους οποίους συνεργάστηκα. Πιστεύω πως η συνεργασία που είχαμε υπήρξε αποτελεσματική και ουσιαστική τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ που ανέδειξαν τα θέματα και τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και το έργο που επιτελέσαμε ως Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα ποικίλα προβλήματα που ανέκυψαν κατά τη δημοτική μας θητεία.

Θερμές ευχαριστίες οφείλω επίσης στην τοπική εκκλησία και τους τοπικούς παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς για την συμπόρευση και την κοινή προσπάθεια μας.
Στο διάστημα της παρούσας Δημοτικής περιόδου ο στόχος μας για ανάπτυξη του τόπου και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη ήταν διαρκής και τον υπηρετήσαμε με επιμονή, καταφέρνοντας να κερδίσουμε αρκετά έργα, να ωριμάσουμε περισσότερα και να αφήνουμε πίσω μια σημαντική παρακαταθήκη.

Οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις, το έργο και ο συνολικός σχεδιασμός φαίνονται ήδη και θα φανούν ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα με την ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής και ελπίζω και εύχομαι η πολιτεία να στηρίξει με πραγματικό και ουσιαστικό τρόπο και με διάθεση πόρων την ισόρροπη ανάπτυξη στην Κρήτη, δίνοντας στην ανάπτυξη της Ιεράπετρας αλλά και όλου του νομού Λασιθίου που δικαιούται μια καλύτερη αντιμετώπιση και προοπτική διότι έχει προσφέρει και συνεχίζει να το κάνει στην εθνική οικονομία και έχει πολλές δυνατότητες που μένουν αναξιοποίητες.

Προσωπικά δεν θα πάψω να είμαι ενεργός πολίτης, να ενδιαφέρομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ιεράπετρας και του Λασιθίου. Πιστεύω πως έχουμε υποχρέωση να ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και να φροντίζουμε, ανεξάρτητα από τη θέση που έχουμε να στηρίζουμε την αναπτυξιακή του προοπτική, βοηθώντας και στηρίζοντας τις εκάστοτε τοπικές αρχές να στηρίξουν την πρόοδο του τόπου και της κοινωνίας.

Σήφης Αναστασάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου