www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τραγουδάμε για να φτιάξουμε μια Παιδική χαρά.

Με στόχο την αντικατάσταση της παλιάς παιδικής χαρά που δεκάδες χρόνια βρίσκεται κάτω από τα πεύκα στην Παιδόπολη Νεάπολης τα μέλη του συλλόγου των φιλών της Παιδόπολης μας καλούν το βράδυ του Σαββάτου να τραγουδήσουμε για την αγάπη. 
Το βράδυ του Σάββατου στο δασάκι της Παιδόπολης σε μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση τραγουδάμε και χορεύουμε για τον έρωτα και την αγάπη, με ξεχωριστούς συντοπίτες μουσικούς και χορευτές και αγαπημένα τραγούδια. 

Μα πάνω απ' όλα είμαστε εκεί για τους μικρούς μας φίλους, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη μονάδα και που μας περιμένουν με αγωνία, φορώντας το πιο καλό τους χαμόγελο και προσφέροντας μας την πιο μεγάλη αγκαλιά τους, για μια τρυφερή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κατασκευή της πολυπόθητης για αυτά παιδικής χαράς.  

Σε μια εκδήλωση που ήδη έχουν εργαστεί πολλοί εθελοντικά για να δημιουργήσουν μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα που θα πωλούνται στο παζάρι, σε μια εκδήλωση όπου θα γευτούμε αυθεντική σπιτική λεμονάδα και θα ακούσουμε υπέροχα τραγούδια από τις φωνές του Μιχάλη Κλώντζα, της Χαράς Τυπμακιανάκη, του Μπάμπη Τσακιρίδη και του Κώστα Σίρμου όπου με τους μουσικούς Σωκράτη Μασοράκη, Γιώργου Σκοντινάκη, Χρήστος Κακούρης και Μανόλης Κλώντζας και τους χορευτές από την σχολή χορού «Το σπίτι της Τέχνης» θα ταξιδέψουμε στα μονοπάτια της αγάπης και του έρωτα. 

Τραγούδια ένα και ένα επιλεγμένα των σπουδαίων Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου θα ντύσουν μουσικά και μελωδικά το βράδυ του Σαββάτου με τις ελπίδες όλων μετά από λίγες μέρες να ντυθεί με παιχνίδια νέα και πιο ασφαλή η παιδική χαρά στην οποία καθημερινά ψυχαγωγούνται όχι μόνο τα που φιλοξενούνται στην παιδόπολη αλλά και οι φίλοι τους. 

Έχει ήδη γίνει καθαρισμός του χώρου από συνεργείο του Δήμου και όλα έτοιμα για μια δροσερή βραδιά στο υπέροχο δασάκι στην παιδόπολη Νεάπολης και όποιος έρθει, σίγουρα φεύγοντας θα έχει θα έχει μαζί του τις πιο γλυκές αναμνήσεις και τα χαμόγελα όλων των παιδιών για το μεγάλο δώρου που τους έκανε.



ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου