www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Θα πάρουν τα βουνά στη Νεάπολη.

οι ποδηλάτες τον Αυγ. του '13
 Στο πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα του 2ημέρου του 15αύγουστου στη Νεάπολη ο νεοσύστατος Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος της πόλης συμμετέχει ενεργά όχι μόνο στην προετοιμασία των διαδρομών και των λοιπών αγωνισμάτων αλλά προτείνει για πρώτη φορά και ένας αγώνα Μountain Bike την παραμονή στις 14 του μήνα. 
H διαδρομή είναι η εξής: Πλατεία Νεάπολης - Αγ. Βαρβάρα - Βιγλί - Αγ. Κων/νος - Αγ. Γεώργιος Βραχασιώτης - Τούνελ - Σιδέρου (περ. Λατσίδας) - Μαραδιανά (περ.Βουλισμένης) - Πλάκα (περ. Βουλισμένης) - Αποθήκες Ένωσης - Περιφερειακός Νεάπολης - Πλ. Νεάπολης. Συνολικό μήκος διαδρομής 18km. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30. Οι κατηγορίες είναι α) 14- 25 (ανεξαρτήτου φύλου) και β) 25+ (ανεξαρτήτου φύλου). 

Η διαδρομή είναι καταπράσινη και με πολλά ξωκλήσια. Άσφαλτο έχει μόνο στην αρχή και στο τέλος της διαδρομής στο μπες - βγες από την Νεάπολη. Κατά τα άλλα είναι χωμάτινη με κάποια σημεία αυτής να είναι τσιμεντένια. Εννοείται ότι επιτρέπεται οι ποδηλάτες να έχουν μόνο ποδήλατα Mountain bike και όχι κούρσας. 

Για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα τα μέλη του ΑΠΟΝ χρειάζονται βοήθεια και εθελοντές οι οποίοι σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία θα φροντίσουν για την διακοπή κυκλοφορίας σε αγροτικούς δρόμους, διασταυρώσεις κτλ. καθώς επίσης θα προσφέρουν πληροφορίες και νερά στους αθλητές. 
αθλητες απο τον Αυγ. του '13

Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα βοηθήσουν αρκετοί και αυτό φανερώνει την διάθεση των ανθρώπων της περιοχής ώστε όλα να εξελιχτούν σωστά και να μην γίνουν λάθη. Πέρα από τον συγκεκριμένο αγώνα που θα γίνει την παραμονή και ανήμερα θα πραγματοποιηθεί ξανά με ποδήλατα η κλασσική διαδρομή του 15αύγουστου  με την διαδρομή Πλ. Νεάπολης - Βρύσσες - Δράσι - Αγ. Κων/νος - Λίμνες - Νικηθιανός - Πλ. Νεάπολης Συνολικό μήκος διαδρομής 21 km και με κατηγορίες: 14-35 Ανδρών, 35 και άνω Ανδρών, 14 και άνω Γυναικών και αθλητών με αγωνιστική εμπειρία  ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972606148. 

Ακόμα ανήμερα της Παναγίας θα γίνει και ο αγώνας Βραδύτητας – Δεξιοτεχνίας με ποδήλατα, την παραμονή από δρομείς  η κατάβαση του δρόμου του Τιμίου Σταυρού στις 11 το βράδυ και στις 15 θα γίνει  ακόμα ο “Αγώνας Δρήρειου Δρόμου” με κατηγορίες: Ανδρών & Γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου