www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Γίνεται πιο άσχημα...;

Στις 16.15 ώρα Ελλάδας ανακοινώθηκε η  επίσημη αναστολή των εργασιών του τουριστικού Ρωσικού γραφείου Labirint. 
Η ανακοίνωση αναφερει οτι: "Σε τουρίστες που βρίσκονται έξω από τη Ρωσική Ομοσπονδία για τουριστικές πτήσεις της εταιρείας« labirint », η εταιρεία θα παρέχει πλήρη βοήθεια, συμπεριλαμβανομένου του επαναπατρισμού τους .
Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος για βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κεντρικό γραφείο του «Labirint» στη διεύθυνση ul. Zander, 7, κτίριο 2α. Ταξιδιωτικά γραφεία, που έχoυν ενεργό σύμβόλαιο με το τουριστικό πρακτορείο «Labirint», θα πρέπει να ενημερώσoυν τους τουρίστες, για την αναστολη των δραστηριοτήτων του tour operator«Labirint» και την αδυναμία του tour operator να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τους πελάτες και τους τουρίστες , και να συνδράμουντους τουρίστες και άλλους πελάτες στην προετοιμασία των αναγκαίων εγγράφων για την υποβολή στην Ασφαλιστική Εταιρεία JSC "Ascent" και SOAO FAC. "
Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, συνολικά περίπου 15 με 20.000 τουρίστες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, ενώ 200.000 τουρίστες έχουν πληρώσει τις διακοπές τους μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Η κήρυξη επίσημα της αναστολής των δραστηριοτήτων του Labirint θα επιτρέψει στον  οργανισμό "Turpomosch"  να χρησιμοποιήσει από το ταμείο που υπάρχει για τις περιπτώσεις αυτές, την άντληση χρημάτων προκειμένου να επαναπατριστούν οι Ρώσοι τουρίστες".
Με πληροφορίες από το money-tourism.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου