www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Τα κατάφεραν σε όλα, ΟΛΟΙ μαζί....

 
Τις καλύτερες κριτικές οι οποίες εκφράστηκαν με το χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει την πλατεία δικαστηρίων Νεάπολης, εισέπραξαν οι 20 περίπου μουσικοί από την περιοχή που συμμετείχαν σε αυτή τη μουσική συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης 13 Αυγούστου η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά. 
Ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής κοινότητας Κίμων Χουρδακης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους μουσικούς για την ανιδιοτελή παρουσία τους σε αυτή τη μουσική συνάντηση και είπε ότι μετά τη συναυλία της φιλαρμονικής ήταν η καλύτερη μουσική συνέχεια που θα μπορούσε να υπάρχει από νέους μουσικούς του τόπου μας! 

Η μουσική κινήθηκε από τα Κρητικά παραδοσιακά πατήματα έως και το ροκ και έντεχνο ύφος πάντα σε στοίχο Ελληνικό. Την ευθύνη του στησίματος είχε η ΑΕΝ η οποία φρόντισε και για το σέρβις σε μπύρες αναψυκτικά και σουβλάκια. 



Μετά τις 3 που ολοκληρώθηκε η συναυλία όλοι, ποδοσφαιριστές της ΑΕΝ, μουσικοί και φίλοι τους, βοήθησαν στο μάζεμα και στην τακτοποίηση του χώρου από την στιγμή που η επόμενη μέρα, παραμονή της Παναγίας έπρεπε να βρει τον χώρο καθαρό, τόσο για την λειτουργία των υπηρεσιών όσο και για την καλύτερη εικόνα σε σημείο της πόλης που θα περάσουν χιλιάδες επισκέπτες, προσκυνητές.


ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου