www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Και ξαφνικά και από το πουθενά…τούμπα.

ο πρόεδρος λίγο πριν το ατύχημα.
Στο καθήκον πέσαμε, κυριολεκτικά,  το απόγευμα της Πέμπτης ο γράφων μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νεάπολης Κίμων Χουρδάκη. 


Ο πρόεδρος και εγώ με την γνωστή μοτοσικλέτα του ίδιου πήγαμε για φωτογράφιση της δεξαμενής της Νεάπολης πάνω από τις εργατικές κατοικίες 2 της πόλης.  

Αμέσως μετά και κατά την επιστροφή μας στην θέση Βρισίδι και ενώ είχαμε αναπτύξει ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τα 5 χλμ! μια λακκούβα σήκωσε το καλάθι της μοτοσικλέτας του προέδρου σε ένα στενό πέρασμα, χάθηκε ο έλεγχος του απαιτητικού οχήματος και βρεθήκαμε στον πάτο ενός δέτη 5 περίπου μέτρων κάνοντας τούμπα. 

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ όπου δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει από την στιγμή που κλήθηκε και ο αδελφός του προέδρου, ο Μιχάλης Χουρδάκης, Νίσπητας και μας μετέφερε στο νοσοκομείο της Νεάπολης. 

Εκεί μας παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο πρόεδρος κατέβηκε και στον Άγιο Νικόλαο για περισσότερες εξετάσεις και έλεγχο. Ο καλός φίλος Αντώνης Φούσκης "φρόντισε" μέσω των social media το συμβάν να μαθευτεί  την ώρα που το προσωπικό του νοσοκομείου της Νεάπολης έδειχνε ότι πραγματικά σκέφτεται θετικά. 

Τέλος καλό όλα καλά, όλα στο καθήκον της ενημέρωσης πάνω απο όλα και υγεία σε όλους.


ΘΑΝΟΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου