www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Συγχαρητήρια γκολ και Ευχαριστήριες βολές από την Λέσχη Φίλων Νοσοκομείου Νεάπολης: Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Εκτόνωση δημιουργική με ύφος ψυχαγωγικό και αθλητικό, παρέες, χειροκροτήματα, χαμόγελα και πολλά μπράβο μεταξύ γνωστών και αγνώστων, είχε η Κυριακή που πέρασε στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ στη Νεάπολη.


Ο πρώτος Διαγωνισμός Παιχνιδιού Γιάννης Κ. στέφθηκε με επιτυχία αφού η ανταπόκριση του κόσμου επιβεβαίωσε τελειωτικά πια, την πρόθεση μας για καθιέρωση ενός διαγωνισμού παιχνιδιού στα δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Κόσμος απ’ όλες τις ηλικίες συγκεντρώθηκε την Κυριακή 2 Μαρτίου στην αίθουσα του ΕΠΑΛ είτε για να παρακολουθήσει τη διεξαγωγή των παιχνιδιών είτε για να διαγωνιστεί στα τέσσερα παιχνίδια του διαγωνισμού με συμμετοχές που ανήλθαν στις 35 για το πινγκ πονγκ, στις 29 για το τάβλι, στις 24 για το pro evolution soccer και στις 48 για τα βελάκια. 

Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις μάχες με τα πούλια, στα σερβίς του πινγκ πονγκ, στις στοχευμένες βολές των darts, στα απίστευτα derby του pro, όλοι τους ξεχωριστοί παίκτες μα τέσσερις οι πιο ξεχωριστοί. Συγχαρητήρια στον κ Διαμαντουλάκη Μανώλη νικητή στο παιχνίδι του πινγκ πονγκ, στον κ. Τζώρτζη Μανώλη νικητή στο τάβλι, στον κ.Ζαχαριά Γιάννη νικητή στα βελάκια, στον κ.Γκέκα Γιώργο νικητή στο pro evolution soccer

Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που αφέθηκε στο παιχνίδι, που κατάφερε για λίγο να ξεχάσει τα προβλήματά του και να διασκεδάσει παίζοντας, που ενθουσιάστηκε και παρασύρθηκε διότι για μας η ευχάριστη διάθεση, η θετική σκέψη, η ψυχική υγεία είναι πρωταρχικό ζητούμενο.

Όμως, αυτή η ευκαιρία για παιχνίδι και εκτόνωση θα παρέμενε στη σφαίρα της φαντασίας μας, αν δεν είχαμε την ειλικρινή στήριξη όχι μόνο πολλών ανθρώπων, αλλά και φορέων της περιοχής που συνεργάστηκαν μαζί μας εποικοδομητικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.  

Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), τον πολιτιστικό σύλλογο «ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ», το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου, το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Νεάπολης, τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου (Σ.Ε.Δ.Ε.Δ.Α.Ν), το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, τους χορηγούς επικοινωνίας μας Λατώ fm, εφημερίδα Ανατολή, «φωνή εν» επικοινωνία, την κάβα ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ο.Ε για τη δωρεάν διάθεση του εμφιαλωμένου νερού, όλα τα άτομα που συγκρότησαν τις επί μέρους συντονιστικές επιτροπές για τη διεξαγωγή του κάθε παιχνιδιού, τα άτομα που αποτέλεσαν την ομάδα διακόσμησης, τα άτομα –αχθοφόρους, τα παιδιά του μπαρ, τα «καθαρά» πρόσωπα που επανέφεραν την τάξη, όλα τα καταστήματα καφέ εστίασης που φιλοξένησαν τις αφίσες μας, όλα τα μέλη του σωματείου μας και όλους τους διαγωνιζόμενους και μη που παρευρέθηκαν εκεί ή που νοερά μας έστελναν θετική σκέψη!

Τέλος, ευχαριστούμε πιο πολύ από όλους τον Γιάννη Κομνηνό, πρώτο πρόεδρο του συλλόγου μας που μας ενέπνευσε, που μας ένωσε, που μας έδωσε ευκαιρίες και για χάρη του διοργανώσαμε την εκδήλωση αυτή. 

Είμαστε σίγουροι ότι τα χαμόγελα της Κυριακής τον συνοδεύουν όπου κι αν είναι!

Εκ μέρους του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου