www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Μάθε παιδί μου...Ρώσικα

Στα θρανία κάθονται ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι στο χώρο του τουρισμού με στόχο να μάθουν έστω και τη βασική ορολογία που τους χρειάζεται προκειμένου να συνεννοούνται με τους Ρώσους επισκέπτες που αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.
Η επέλαση των Ρώσων τουριστών στο νησί έχει δημιουργήσει την αναγκαιότητα οι εργαζόμενοι να γνωρίζουν βασικά στοιχεία της γλώσσας, με τα ρώσικα πλέον να θεωρούνται για έναν υποψήφιο εργαζόμενο….

Το απαραίτητο εφόδιο για την εξεύρεση εργασίας. Δύσκολο είναι το εγχείρημα λένε οι μαθητές της ρωσικής γλώσσας που όμως εκμεταλλεύονται αυτή την περίοδο ανάπαυλας μέχρι την επόμενη τουριστική περίοδο και κάνουν εντατικά μαθήματα στο πλαίσιο σεμιναρίων που πραγματοποιούνται και με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Είναι εύκολο για τους έλληνες που γνωρίζουν καλά την τεχνική εκμάθησης γλωσσών, να αφομοιώσουν τα ρώσικα λένε οι δασκάλες της γλώσσας, που τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη τουλάχιστον κάνουν θραύση ως περιζήτητες δασκάλες ρωσικών αλλά και ως εργαζόμενες.

Η εκμάθηση των ρωσικών εκτός από τους εργαζόμενους, θα ωφελήσει όπως εξήγησαν και τους επιχειρηματίες που θα βγουν ουσιαστικά κερδισμένοι μιας και η καλύτερη επικοινωνία των εργαζομένων δεν είναι δύσκολο να συνοδευτεί και από τη θετική στάση του ρώσου επισκέπτη.

πηγη neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου