www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Dance 4 a Cause 2! Ευχαριστoύμε...

Δυο μήνες αργότερα και μάλιστα σκόπιμα, αφενός για να μην μας ξεχνάτε και αφετέρου, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσουμε κανέναν , εμφανιζόμαστε για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν και φέτος την προσπάθειά μας και μας βοήθησαν να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της προσφοράς στο συν-άνθρωπο .
Για δεύτερη χρονιά πολλοί άνθρωποι χάρισαν ό,τι πιο πολύτιμο έχει ο σημερινός άνθρωπος τον προσωπικό χρόνο τους, για φιλανθρωπικό σκοπό. Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς όλους τους εθελοντές που κοινώνησαν τ’ όνειρό μας κι έγινε πραγματικότητα.
Ομάδα μπαρ – σέρβις

 Νίκος Σαριδάκης , Βαγγέλης Σαριδάκης , Λεωνίδας Μαστοράκης , Σωκράτης Μαστοράκης , Νίκος Ανδριγιαννάκης , Ματθαίος Σταυρουλάκης , Γιάννης Κωστογιάννης Κλικ , Μάνος Βλαχάκης , Μιχάλης Συλλιγάρδος , Ελευθερία Παπαστεφανάκη , Πόπη Χειράκη , Φαίδωνας Στεφανάκης , Γιάννης Σκουλικάρης , Δημήτρης Μηναδάκης , Μάριος Καστελιανάκης και Γιάννης Κοκολάκης .



Ομάδα Εισόδων :

Ελένη Βελημβασάκη , Χαρούλα Γουλιδάκη , Μαρία Παπατζανάκη , Μαρίνα Μπελιβανάκη , Φωτεινή Φανουράκη, Ειρήνη Σαλαμουσά ,Γεωργία Κοκολάκη, Κωστής Σηφαντωνάκης , Μαρία Ρουσάκη , Δόξα Παρασκάκη , Κυριάκος Πεδιαδίτης ,Ιωάννα Ματθαιάκη , Νίκος Βιδάλης , Κατερίνα Γουλιδάκη , Κάλια Χουρδάκη



Ομάδα Τροφοδοσίας :

Στάθης Μουτσόγλου , Θαλής Τόλιας , Βαγγέλης Συλλιγαρδάκης Ακόμα ευχαριστούμε για την παραχώρηση του φορτηγού ψυγείου τον Γιώργο Βεληβασάκη και τον ξυλουργό Γιώργο Σταματάκη .

 Τον Αλεσσάντρο Ρότα και τον Φίλιππο Mast για την ανιδιοτελή υποστήριξή τους σε θέματα μουσικής και όχι μόνο…! Την Ελένη Φαιτού για την κατασκευή των πανό .

Την Στεφανία Διακάκη γιο το ραδιοφωνικό spot. Ασφαλώς και δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους για την ασφάλειά μας στη διάρκεια του party ,τους άντρες απ την TRANTAS security και τους ναυαγοσώστες Στράτο Παπακώστα και Γιώργο Κουκουλάκη μέλη της Life Guard Hellas.

 Σημαντικό ρόλο έπαιξε η συμμετοχή και εμπλοκή ανθρώπων σε κρίσιμες ώρες της διοργάνωσης και δεν μπορούμε να μην τους ευχαριστήσουμε : Δημοσθένη Μεθυμάκη , Μιχάλη Σγουρό Αντιδήμαρχο , Στάθη Βιδάλη ΔΑΕΑΝ, και Χρύσα Φαρσάρη.

Επίσης ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Λασιθίου κο Φανούρη Μανιαδάκη και τον αναπληρωτή Διοικητή του Α.Τ. Αγ. Νικολάου Εμμανουήλ Στιβακτάκη.

Θα ήμασταν αχάριστοι αν σ ’αυτό το ευχαριστήριο κείμενο δεν περιλαμβάναμε τους χορηγούς επικοινωνίας Λατώ fm 103,3 , εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ και ιδιαίτερα τον Θάνο Κορομπύλια ,αλλά και όλους τους χορηγούς μας που ήταν πολλοί και πολύτιμοι!!

Τους ευχαριστούμε όλους για την οικονομική βοήθεια που μας πρόσφεραν και εξαιρετικά ευχαριστούμε τους :
Κάβα Βασιλάκη , ΙΚΤΕΟ Πατρωνάκη και είδη υγιεινής Πρατσινάκης Γ. ΑΕ.



Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που εκείνο το βράδυ της 9ης Αυγούστου, γεμίσατε την παραλία του Αλμυρού με απίστευτη ενέργεια και χορέψατε μαζί μας για έναν σκοπό…!!

 Λέσχη φίλων Νοσοκομείου Νεάπολης «θετική σκέψη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου