www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Epitelous NEES πινακίδες.

Μεγάλη η ανακούφιση περνώντας από τον κόμβο της Κριτσάς όταν είδα ότι παραλήφτηκαν οι πινακίδες που δείχνουν την κατεύθυνση προς ΣΗΤΕΙΑ ή πιο Ευρωπαϊκά TO SITIA.
Είναι σε άσπρο φόντο με κόκκινα γράμματα σε μια νέα γραμματοσειρά τύπου σπρέι όπου τα γράμματα για λόγους χωροταξικού δεν είναι συμμετρικά.

Βέβαια δεν αναφέρεται η απόσταση προς Σητεία πόση είναι αλλά αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια, βέβαια δεν αναγράφονται ούτε και το “To Ierapetra” ή “To Vai” “To Kalo xorio” κλπ κλπ.

Ίσως αυτά προστεθούν με βεβαιότητα σε επόμενη «Νυχτερινή» μάλλον εργολαβία.

ΘΑΝΟΣ Κ.

1 σχόλιο:

  1. Να πω εγω εδώ οτι 2 χρόνια τώρα έχω αγαναγκτήσει με την αμέλεια των υπευθύνων, να προσανατολίσουν τους διερχόμενους σωστά, σε σημείο που ειχα πει οτι θα έφτιαχνα μια χειροποιήτη πινακίδα να λέει απλά προς τα που να πηγαίνουν, ωστε να μην στρίβουν μέσα στον κόμβο της Κριτσάς, για να τους ξαναστέλνω μετά πισω! Ειδα μια αληθινή πινακίδα εχθές αλλά θεωρώ οτι έχει τοποθετηθεί ΛΑΘΟΣ . Κατά την άποψη μου έπρεπε να τοποθετηθει πριν απο τα φανάρια πάνω απο τις ήδη υπάρχουσες που δειχνουν την κατευθυνση Αγ. Νικολαος και Κριτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή