www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

H πρόεδρος του Δ.Σ του Κ.Π.Π.Λ. ευχαριστεί.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Π.Π.Λ. εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες στην 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης, στον Διοικητή κύριο Πανίκο Καρατσή και τα λοιπά μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία μας, που οδήγησε στην επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας με θέμα «ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, στη Νεάπολη και στον κινηματογράφο «ΔΡΗΡΟΣ», στα πλαίσια της οποίας ανακοινώθηκε το εγχείρημα για τη δημιουργία του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ..
Ιδιαίτερα ευχαριστώ σε όλους τους εισηγητές, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τίμησαν με την παρουσία τους και έμπρακτα στήριξαν την ημερίδα, δίνοντας πρωτίστως την ευκαιρία στους παριστάμενους να ενημερωθούν για τη σημερινή πραγματικότητα των παιδιών, εντός και εκτός Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας, αλλά και στους συντονιστές των δύο πρώτων συνεδριών κυρίους Εμμανουήλ Καναβάκη, ψυχίατρο, επιστημονικά υπεύθυνο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Λασιθίου και Βασίλη Καφετζάκη, Κοινωνικό Λειτουργό της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης.
Ευχαριστώ επίσης τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, τους αδερφούς «Φαϊτάκη» για την ηχητική κάλυψη και τον μακετίστα κύριο Αντώνη Φούσκη.
Με δεδομένη την παρουσία εκπροσώπων από τους περισσότερους εμπλεκόμενους φορείς στην ημερίδα, αλλά και τη δημοσιότητα σε παγκρήτιο επίπεδο που έτυχε η ημερίδα, βαθιά μου πεποίθηση είναι πως υπάρχει σημαντικότατο περιθώριο συνεργασίας, προκειμένου να υλοποιηθεί άμεσα με συνέπεια και μεθοδικότητα το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ.
Οι άκρως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των επιστημόνων, σε ηλεκτρονική μορφή είναι στη διάθεση όλων και παρακαλώ όποιοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την κοινωνική υπηρεσία του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Λασιθίου (στα τηλ. 28410 31107 και 28410 32235).


Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΑΡΣΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου