www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο εόρτασε η Ελληνική Αστυνομία.video

Στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδος ο ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου πατήρ Τίτος Ταμπακάκης και ιερείς των ενοριών του Αγίου Νικολάου τέλεσαν δοξολογία. 
 Παρέστησαν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και Σητείας Θεόδωρος Πατεράκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Πελαγία Πετράκη και Εμμ. Κλώντζας, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γεωργ. Πάγκαλος, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, τοπικών φορέων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Περάκης, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και απόστρατοι της Αστυνομίας κά.

Την ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ανέγνωσε ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης.


Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «σήμερα ο αστυνομικός καλείται να αναλάβει πρόσθετες υποχρεώσεις και νέους πιο απαιτητικούς ρόλους. Καθημερινά οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε και να εξελισσόμαστε, αφού και το έγκλημα παρουσιάζεται συνεχώς με νέες μορφές.


 Οι συνεχείς απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας, που επέφερε η αλλαγή των κοινωνικών δομών, αλλά και η εξελικτική πορεία του εγκλήματος, κατέστησε επιτακτική την ανάγκη της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των αστυνομικών Υπηρεσιών».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Κων. Περάκης με αφορμή την εορτή του σώματος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι «βασική αποστολή της Αστυνομίας είναι να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία, που είναι τόσο απαραίτητο ειδικά αυτή την εποχή, για την πρόοδο και ευημερία της κάθε κοινωνίας. Πιστοί στον όρκο που έχουμε δώσει θα συνεχίσουμε μέρα -νύχτα να προασπίζουμε τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, με τους οποίους η Αστυνομία θέλει να βρίσκεται σε επαφή και συνεργασία, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν».


Στη δοξολογία παρέστησαν επίσης οι απόστρατοι πλέον, διατελέσαντες Αστυνομικοί Διευθυντές Λασιθίου, Iωάννης Μηλάκης, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης και Φανούρης Μανιαδάκης, καθώς και αρκετοί υποδιευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.


ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου