www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Θα κάνουμε τα πάντα. video

Ό,τι είναι αναγκαίο προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα κάνει η νέα δημοτική αρχή, τόσο σε ό,τι αφορά τη στελέχωση όσο και την οργάνωση διαχείρισης των οικονομικών του, διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός,
 κατά την πανηγυρική συνεδρίαση, όπου έγινε και η παράδοση της διοίκησης από τον πρώην πρόεδρο Μιχάλη Σγουρό, στο νέο πρόεδρο Γιάννη Κοκκίνη.

Ο κ. Κοκκίνης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε να του αναθέσει την ευθύνη διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο που επικύρωσε με απόφασή του την επιλογή αυτή. Επίσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την προσφορά τους, σημειώνοντας ότι «εργάστηκαν κάτω από δύσκολες και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που καθιστούσαν την παραγωγή έργου δυσχερέστατη...».

Και πρόσθεσε: «Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει σε εξίσου δύσκολους καιρούς. Ο πρόεδρος και όλα τα μέλη έχουμε όμως διάθεση εργασίας και συνεργασίας με όλους. Γι' αυτό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στη θητεία μας θα οργανωθεί η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, θα δρομολογηθεί η λύση χρόνιων προβλημάτων. Είναι καιρός να αρχίσει η αναίρεση στρεβλών αντιλήψεων και πρακτικών για το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας και να προγραμματιστεί η μελλοντική του πορεία.

Είμαστε βέβαιοι για τη στενή και αγαστή συνεργασία με το Δήμο και τις Υπηρεσίες του, με το Λιμενάρχη του Αγίου Νικολάου αλλά και με όλο το προσωπικό του Λιμεναρχείου. Το μεγαλύτερο βάρος το επωμίζονται οι λιμενικοί, αφού εκείνοι έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες και τους επισκέπτες. Εμείς θα τους βοηθήσουμε και είμαστε ολοπρόθυμοι στις προτάσεις και υποδείξεις τους.

Περιμένουμε με αγωνία τη συνεργασία όλων εκείνων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο αλλά και όλων των κατοίκων της πόλης, μικρών και μεγάλων. Το παραλιακό μέτωπο είναι η καρδιά της πόλης μας, είναι το μπαλκόνι του σπιτιού μας. Μας αφορά όλους, χωρίς καμία εξαίρεση. Μόνο όταν το αγκαλιάσουμε και ενδιαφερθούμε γι' αυτό θα μπορέσει και εκείνο να μας προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί».


O απελθών πρόεδρος Μιχάλης Σγουρός, ο οποίος συνεχίζει να συμμετέχει ως εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας στο διοικητικό σχήμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση. Θύμισε ότι επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής οι αρμοδιότητες του Λ.Τ. περιήλθαν στο Δήμο, βάζοντας τέλος στη διαρχία στην πόλη. Το απελθόν Δ.Σ. συνάντησε πολλά προβλήματα για τα οποία έχει ενημερώσει και το δήμαρχο και το νέο πρόεδρο, είπε και εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη δήλωση του κ. Ζερβού ότι ο Δήμος θα συνδράμει ώστε να αντιμετωπιστούν, για να επιταχυνθούν οι ρυθμοί υλοποίησης του έργου που έχει προγραμματίσει το Λ.Τ.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου