www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Επαγγελματίες συναντούν Κοκκίνη για θέματα παραλιακής ζώνης.

Με τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου Γιάννη Κόκκινη συναντήθηκαν οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και των καφέ μπαρ του Αγίου Νικολάου.
 Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν αναλάβει και επίσημα ο κ. Κοκκίνης έγινε σε φιλικό κλίμα και ήταν πρώτη προσέγγιση σε θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο μέρος της ευθύνης του οποίου έχει το Δημοτικό λιμενικό ταμείο ενώ συζητήθηκαν και τρόποι καλύτερης προώθησης της περιοχής, όπως και έγιναν προτάσεις και από τις δύο μεριές για την καλύτερη ανάπτυξη τόσο της κρουαζιέρας όσο και του προγραμματισμού διαφόρων άλλων προωθητικών ενεργειών.

 «Το κλίμα ήταν πολύ καλό με τον νέο πρόεδρο, άλλωστε είναι και συνάδελφος μας κατά μια έννοια λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας και γνωρίζει καλά τα θέματα μας. Μας άκουσε προσεχτικά και έδειξε αμέσως ότι ενδιαφέρεται αν βοηθήσει σαν υπηρεσία σε όλα τα επίπεδα με το δεδομένο από την μεριά των επαγγελματιών να είναι και οι ίδιοι εντάξει σε όλες τους τις υποχρεώσεις έναντι της υπηρεσίας. Μπορώ να πω ότι κάναμε μια ειλικρινή συζήτηση και θα επανέλθουμε μόλις ο ίδιος αναλάβει και επίσημα και ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που μας αφορούν.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Γιώργος Νερατζούλης πρόεδρος των επαγγελματιών του κλάδου για τον Άγιο Νικόλαο. 

Ακόμα και το θέμα της καθαριότητας του λιμανιού απασχόλησε της συνάντηση, θέμα για το οποίο επίσης πρέπει να αναληφθεί μια πρωτοβουλία και αν γίνει ένας συντονισμός ώστε να εκλείψουν οι άσχημες εικόνες που συχνά δημιουργούνται από τα πολλά σκουπίδια σε γωνιές του λιμανιού της πόλης.

 Τέλος και θέματα οικονομικής φύσης μπήκαν στο τραπέζι της κουβέντας με τους επαγγελματίες να βάζουν θέμα «μπόνους» από το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο προς τους συναδέλφους τους οι οποίοι είναι οικονομικά εντάξει με την υπηρεσία ώστε να υπάρχει το κίνητρο της θετικής στάσης. 

«Ξέρουμε ότι το λιμενικό ταμείο δεν έχει προσωπικό όπως επίσης και κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη υπηρεσία, όμως είμαστε σίγουροι ότι με την σωστή συνεργασία μπορούν να λυθούν προβλήματα που ταλανίζουν την λιμενική ζώνη αρκεί όλοι αν δείξουμε την ίδια διάθεση και θέληση.» είπε ακόμα ο κ. Νερατζούλης.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου