www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Τσατάλια τα νεύρα στην Ελούντα...fotos.

Στιγμές απείρου κάλους έζησαν ξανά χθες το πρωί εκατοντάδες, ντόπιοι κάτοικοι αλλά και Έλληνες και ξένοι επισκέπτες στους δρόμους της Ελούντας και δη στον ένα και μοναδικό που είναι η είσοδος στην πόλη από την μεριά του Αγίου Νικολάου. 
Η κίνηση πάγωνε στην κυριολεξία λόγο των έργων που γίνονται στους δρόμους της περιοχής την περίοδο όπου η επισκεψημότητα ξεπερνά όλα τα όρια αντοχής των δρόμων μας. Ακόμα κι ο προϊστάμενος του ΚΤΕΛ τραβούσε τα μαλλιά του μην μπορώντας να βρει λύση στο πρόβλημα του αποκλεισμού 2 λεωφορείων λόγω των έργων στους δρόμους. 

«Έχουν αποκλειστεί 2 λεωφορεία στα έργα της Ελούντας χωρίς να υπάρχει μια  κάποια μεριμνά ώστε να γίνεται η κίνηση από αλλού. Είναι 10 παρά το πρωί και πολλά δρομολόγια χάνουν ανταποκρίσεις με άλλες γραμμές, έχουμε 40 ανθρώπους σε ένα λεωφορείο που πρέπει να είχε ήδη φτάσει εδώ ώστε να φύγει το δρομολόγια για το Βάι. Τι θα πεις τώρα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, ότι γίνονται έργα που δεν γνωρίζαμε ότι θα κόψουν την περιοχή στην μέση;» η φωνή αγανάκτησης του Γιάννης Πατεράκη.  

Την ίδια ώρα οδηγοί τουριστικών λεωφορείων εξοργισμένοι φώναζαν και έβριζαν για την όλη κατάσταση ενώ οδηγοί Ι.Χ είχαν βγεί έξω από τα οχήματα τους και έψαχναν κάποιον να τους βοηθήσει να απεμπλακούν από την καθυστέρηση. 

Πρόκληση ήταν δε και το γεγονός ότι οι εργάτες και ο εργολάβος του έργου σε κάποιες στιγμές βρίσκονταν για εργασίες στα σοκάκια που είναι κάθετα στο κεντρικό δρόμο αφήνοντας πίσω τους το χάος.

 "Εχουμε την εξασφάλιση από της εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο ότι δεν θα δημιουργηθούν άλλες δυσλειτουργίες στην περιοχή  δήλωσε έξαλλος και ο ίδιος για την άσχημη εικόνα στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης σημειώνοντας ότι με βάση την ενημέρωση που είχε ότι θα συνέδραμαν για βοήθεια και δυνάμεις τόσο της τουριστικής αστυνομίας όσο και της τροχαίας ώστε αν μην δημιουργηθούν προβλήματα. 

«Να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες και να συνεχιστούν μετά τον Σεπτέμβριο» η φωνή αγωνίας κατοίκων και επαγγελματιών.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου