www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

"Θέλω να ακούσω εσάς" είπε στους πυροσβέστες ο Κικίλιας.

Με το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Αγίου Νικολάου συναντήθηκε στην τελευταία του στάση της επίσκεψη του στην Κρήτη ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Βασίλης Κικίλιας. 
Ο ίδιος στην ανάγκη του για επαφή με όλο το προσωπικό μπήκε στο γραφείο του διοικητή μόλις για λίγα λεπτά και στην συνέχεια συναντήθηκε με όλο το προσωπικό στην αίθουσα του αναψυκτήριο της μονάδας του Αγίου Νικολάου.

 Εκεί άκουσε τα ζητήματα τους και τους υποσχέθηκε ότι προσωπικά θα κάνει ότι μπορεί ώστε το πυροσβεστικό σώμα της Κρήτης και της ανατολικής της μεριάς να γίνει αντάξιο καταρχήν των ίδιων που το υπηρετούν αλλά και της ίδιας της κοινωνίας. 

«Βρισκόμαστε σε ένα τόπο ευλογημένο που έχει πολλές όμως ιδιαιτερότητες γεωμορφολογικές και άλλες. Οι άνθρωποι που υπηρετούν στο πυροσβεστικό σώμα της περιοχής έχουν πραγματικά αποδείξει ότι δεν εργάζονται απλά μερικούς μήνες τον χρόνο, όσο δηλαδή διαρκεί η αναπηρική περίοδος, αλλά διαρκώς και αυτό τους κάνει ξεχωριστούς. 

Πρέπει σε πρώτη φάση να δούμε πως θα κυλήσει με ασφάλεια η τρέχουσα περίοδος έως το τέλος του Οκτώβρη και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών   μας που φέτος έχουν ξεράσει τα 20 εκ. και από τον Οκτώβρη θα κάτσουμε όλοι μαζί να δούμε πως θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Κάθε μέρα είναι μια μάχη για την περιοχή, το νομό, την Κρήτη, από όλους  ώστε να υπερασπιστούμε την ασφάλεια όλων με όσα μέσα διαθέτουμε.» είπε ο Υπουργός. 

Τον υπουργό ακολουθούσε στην επίσκεψη του στον Άγιο Νικόλαο και ο περιφερειακός διοικητής Κρήτης του σώματος κ. Δημήτρης Ραπανάκης.   

Οι εργαζόμενοι εξέθεσαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν ζήτησαν ενίσχυση σε προσωπικό και τεχνικά μέσα. Αμέσως μετά ο διοικητής της υπηρεσίας στον Αγιο Νικόλαο Μιχάλης Βασιλάκης δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι πέρα από την τιμή που έκανε ο Υπουργός να επισκεφθεί και την υπηρεσία του Αγίου Νικολάου όλοι ένοιωσαν ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο στην πολιτική ηγεσία του σώματος που ήρθε για να εργαστεί στο πλευρό τους.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου