www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Μοναδική μουσική συνάντηση απόψε στη Νεάπολη.


Το βράδυ της Τετάρτης 13 Αυγούστου μια μουσική συνάντηση που δεν έχει ξαναγίνει θα πραγματοποιηθεί στη Νεάπολη, ζεσταίνοντας και προετοιμάζοντας του πάντες για το 2ήμερο 14 και 15 Αυγούστου που ακολουθεί. 
Στην πλατεία δικαστηρίων και μετά το πέρας της συναυλίας της φιλαρμονικής της πόλης που θα γίνει στις 9 στο παλιό γυμνάσιο, συναυλία που περιμένουμε όλοι πως και πως κάθε χρόνο, την μουσική σκυτάλη θα αναλάβουν νέοι μουσικοί και τραγουδιστές από την περιοχή. 

20 και πλέον νέοι σε ηλικία άνθρωποι που ασχολούνται με την μουσική είτε τραγουδώντας είτε παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο ή και τα δύο μαζί θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα κινηθεί σε όλα σχεδόν τα είδη της Ελληνικής και παραδοσιακής Κρητικής μουσικής χωρίς κανένα χρονικό περιθώριο. Βιολί, λύρα, λαούτα, μαντολίνο, ασκομαντούρα, κρουστά, κιθάρα ακουστική και ηλεκτρική, πλήκτρα και ένα σωρό άλλα μουσικά όργανα θα πλημμυρίσουν τον τόπο με τις μουσικές τους. 

4 μουσικά σχήματα συν μερικές αυτόνομες παρουσίες θα δείξουν ότι η ντόπια μουσική παραγωγή είναι μεγάλη και άξια ακρόασης. 

Οι περισσότεροι από τους μουσικούς είτε ζουν μόνιμα στην περιοχή ή κατάγονται από αυτήν θα βρεθούν όλοι μαζί για πρώτη φορά σε αυτή την μουσική συνάντηση που έχει αναλάβει να διοργανώσει η ΑΕΝ με δωρεάν είσοδο σε όλους.


ΘΑΝΟΣ Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου