www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Απόψε όλοι πάμε Αλμυρό, για ένα σκοπό

Ας χορέψουμε για ένα σκοπό!!! Από τη Λέσχη Φίλων του Νοσοκομείου Νεάπολης Η Θετική Σκέψη

Απόψε Παρασκευή 8 Αυγούστου, στην παραλία του Αλμυρού, σας περιμένουμε σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση άκρως καλοκαιρινή!

Και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνουμε στην παραλία του Αλμυρού την ψυχαγωγική εκδήλωσή μας “dance for a cause 3” ή “d4c 3” με φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο ειδικό νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου και σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας των οποίων τα ονόματα για λόγους διακριτικότητας δε θα θέλαμε να κοινοποιήσουμε. 

Η ανάπτυξη κοινωνικής συνείδησης για μια ποιοτικά καλύτερη ζωή βασισμένη στις αρχές της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο αποτελεί πρωταρχικό σκοπό μας! 

Μιας και είναι καλοκαίρι, λοιπόν επιλέξαμε ένα πιο ανάλαφρο μέσο για την επίτευξη του σκοπού μας αυτού και αυτό δεν είναι άλλο από το ήδη επιτυχημένο για δυο χρονιές πάρτυ μας στην παραλία του Αλμυρού! Ένα καλοκαιρινό ξεφάντωμα με νόημα όμως, που επιθυμούμε να γίνει θεσμός.

Σας περιμένουμε, απόψε 8 Αυγούστου στις 10.00 μμ (είσοδος 5 ευρώ)στην παραλία του Αλμυρού να χορέψουμε όλοι μαζί για ένα σκοπό, με ξεσηκωτική μουσική από τους τοπικούς μας dj και διακσεδαστικά happenings!
Εκ μέρους του Δ.Σ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου