www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ολα τα παιδιά αγαπούν το περιβάλλον...

Τα παιδιά των επισκεπτών μας στις δραστηριότητες τους στους χώρους των ξενοδοχείων που κάνουν τις διακοπές τους μαθαίνουν αρκετά πράγματα για το μέρος που τους φιλοξενεί και λαμβάνουν μέρος ακόμα και σε δράσεις προστασίας και προφύλαξης του περιβάλλοντος μας. 
 Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων, αυτών, σχετικά με το περιβάλλον την προηγούμενη βδομάδα έγινε μια διαφορετική «διαμαρτυρία» από τους μικρούς μας φίλους στο Candia Park village και συγκεκριμένα στην παραλία του ξενοδοχείου. 

Τα παιδιά  δεν πήγαν με τις πετσέτες, τα κουβαδάκια, τα παιχνίδια και τα βατραχοπέδιλα τους ούτε και τραγούδαγαν επιτυχίες της εποχής. 


Με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα με πίστη ότι αν όλοι βοηθήσουμε πολλά μπορούν να γίνουν και με την σιγουριά ότι σεβαστούμε το περιβάλλον θα το βρίσκουν στην ίδια καλή κατάσταση και στα επόμενα ταξίδια τους εδώ, με συνθήματα και με πανό ενημέρωναν τους λουόμενους πώς να διατηρούν την παραλία και το περιβάλλον καθαρό. 

Σε όποια γλώσσα τα παιδιά και αν πουν κάτι αυτό αμέσως γίνεται αντιληπτό και τα παιδιά από όλα τα μέρη του πλανήτη γνωρίζουν αρκετά για τον σεβασμό του περιβάλλοντος, τόσα πολλά που πολλές φορές βάζουν τα γυαλιά, μέχρι και τις φωνές, σε όλους εμάς τους ενήλικες. 

Είναι δε επίσης φιλόδοξο και ελπιδοφόρο τα σημερινά παιδιά των επισκεπτών όταν φεύγουν από τα μέρη μας  να γνωρίζουν ότι έκαναν κάτι καλό πίσω τους.

ΘΑΝΟΣ Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου