www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η 6η έκθεση της Φ.Ο.Ν, video.

Ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης η λειτουργία της 6ης κατά σειρά έκθεσης της Φωτογραφικής Ομάδας Νεάπολης σε αίθουσα στο παλιό γυμνάσιο πόλης.
 «Μουσική και μουσικοί» το θέμα της έκθεσης φέτος όπου στις φωτογραφίες κυριαρχούν παρουσίες και στιγμές κυρίως από συναυλίες ή μουσικές εκδηλώσεις, όργανα μουσικής και οργανοποιούς. 100 και πλέων φωτογραφίες με συμμετοχές 25 συμμετέχοντες «φωτογράφους» όχι μόνο από την περιοχή, τον νομό και την Κρήτη   αλλά και με συμμετοχές από την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό. 

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το λεύκωμα της προηγούμενης έκθεσης με θέμα φωτογραφίες δρόμους, μια έντυπη παρουσία όλων των καλύτερων  θεμάτων της 5ης έκθεσης ζωγραφικής με το λεύκωμα της φετινής έκθεσης να εκδίδεται του χρόνου. 

Στο μυαλό των διοργανωτών, όπως είπαν στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Γεωργία Πολυχρονάκη και η Πόπη Κάβαλου, μέλη της Φ.Ο.Ν είναι να μεταφερθεί η έκθεση και άλλου σε συνεργασία με άλλες φωτογραφικές ομάδες άλλων περιοχών.  

Το θέμα της 7ης φωτογραφικής έκθεσης για το καλοκαίρι του 2015 θα προκύψει μετά από ένα ερωτηματολόγιο που απαντούν όσοι θέλουν ώστε από εκεί να αναδειχθεί σε ποιο θέμα θα ήθελαν να αναφερθεί η επόμενη έκθεση. 

Η παρούσα έκθεση θα λειτουργεί έως τις 17 του μήνα από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.


ΘΑΝΟΣ Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου