www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

2ήμερο για όλους στη Νεάπολη με την βοήθεια και την συμμετοχή όλων.

Η τελευταία συνάντηση των φορέων που θα συμμετάσχουν στην διεξαγωγή των αθλημάτων στο 2ήμερο του 15αύγουστου στη Νεάπολη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι χθες στα γραφεία της Δημοτικής κοινότητας Νεάπολης. 
 Με δεδομένο ότι τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν φέτος θα είναι περισσότερα καθώς έχει προστεθεί και αγώνας ποδηλάτων Mountain Bike κρίθηκε αναγκαίο να γίνει ένας καλύτερος και πιο λεπτομερής συντονισμός  διότι θα χρειαστεί να ληφθούν αυξημένα μετρά ασφαλείας στους δρόμους από όπου θα περάσουν οι αγωνιζόμενοι.

 Η συμμετοχή στις αθλητικές εκδηλώσεις των μελών του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Νεάπολης θα είναι έντονη και ουσιαστική καθώς ουσιαστικά από φέτος αναλαμβάνουν την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων με τα ποδήλατα. Παρόν στην συνάντηση που προκάλεσε ο εντεταλμένος για θέματα Νεάπολης Δημοτικός Σύμβουλος Δημοσθένης Μεθυμάκης ήταν, ο διοικητής του Α.Τ της πόλης Γιάννης Παπαλεωνήδας  ο οποίος είπε πως η συμμετοχή της τοπικής αστυνομίας θεωρείται δεδομένη σε εκδηλώσεις που προάγουν τόσο τον αθλητισμό όσο και τον πολιτισμό και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Κίμων  χουρδακης 

Ακόμα στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για τα αθλητικά Γιώργος Ξένος που μαζί με τους εκπροσώπους της ΑΕΝ, και την βοήθεια των μελών της Ομάδας Διάσωσης Κρήτης, των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού σταυρού και εθελοντών θα έχουν την ευθύνη του συντονισμού όλων των αγωνισμάτων. 

Σε ότι αφορά τον τρόπο της διεξαγωγής των τερματισμών κατά την διάρκεια της εξέλιξης των εκδηλώσεων στην πλατεία αλλά και της περισσότερη ασφάλειας των επισκεπτών θα βοηθήσουν και ιδιώτες από εταιρία ασφαλείας. «Κάνουμε ότι μπορούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ώστε να εξελιχτούν όλα στο 2ήεμρο που γιορτάζει η πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο. 

Σε αυτό έχουμε πολύτιμη βοήθεια ξανά από δεκάδες εθελοντές τους οποίους και ευχαριστούμε για ότι κάνουν. Η τοπική κοινωνία το έχει αποδείξει άλλωστε ότι τα αποθέματα του εθελοντισμού και της προσφοράς για τον τόπο και τους ανθρώπους του είναι αστείρευτα.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Μεθυμάκης.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου