www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Στο"κόκκινο" ο υδράργυρος σήμερα-Καταιγίδες την Παρασκευή, video

Ο καιρός και τα καμώματά του απο τον Σάκη.
Πέμπτη: Ήλιος και πολλή ζέστη θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από τα βορειοδυτικά, όπου η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σταδιακά ενώ τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα  εκδηλωθούν το απόγευμα στα βόρεια-βορειδυτικά.
Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι δυτικοί άνεμοι στα νότια θαλάσσια τμήματα αγγίζοντας τοπικά και τα  7 μποφόρ και από το βράδυ οι βοριάδες στα βόρεια. Μέγιστες θερμοκρασίες γύρω στους 38 με 39 βαθμούς! 
Παρασκευή: Μεταβολή του καιρού πρώτα στα βόρεια και μετά το μεσημέρι στα κεντρικά με μπόρες και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους ή και από χαλάζι. Στροφή των ανέμων σε βοριάδες και πτώσης της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο: Παροδική συννεφιά στα κεντρικά και βόρεια με λίγες τοπικές βροχές, μικρής διάρκειας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Κυριακή & Δευτέρα &Τρίτη: Ηλιοφάνεια και νέα, σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας με παράλληλη όμως ενίσχυση του μελτεμιού στα ανατολικά. Μέγιστη θερμοκρασία 37-38βαθμούς στα πεδινά κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου